Nový IQOS VEEV vape prináša na Slovensko poriadny kus inovácie, ktorá výrazne spríjemní vapovanie. Okrem 6 rokov vyvíjanej MESH technológie je k dispozícii aj praktický vymeniteľný systém, vďaka ktorému nie je potrebné dopĺňať e liquid. Keď sa minie tekutá náplň, tak stačí len vytiahnuť minutú náplň a zasunúť plnú. Podobne ako pri veľmi špecifickej elektronickej cigarete IQOS, aj v tomto prípade ide o niečo podobné v štýle HEETS. Avšak s tým rozdielom, že namiesto tabakových náplní sa v krabičke nachádzajú jednoducho vymeniteľné VEEV náplne s e liquidom. Vaping tak po novom bude opäť o niečo pohodlnejší. A možno i chutnejší. Viac informácií nadobudneme až po tom, ako sa na parádnu IQOS VEEV vape novinku od giganta Philip Morris pozrieme v praxi.

Nový IQOS VEEV vape je na Slovensku
Nový IQOS VEEV vape je na Slovensku

Nová IQOS VEEV e cigareta

Čo všetko prináša nová elektronická cigareta IQOS VEEV s moderný, minimalistickým dizajnom? Ako už bolo spomenuté, okrem kompaktných rozmerov znovu použiteľného vape penu (viď. foto) sa môžeme tešiť ako na špeciálnu MESH technológiu so zaujímavou funkcionalitou, tak aj na jednoducho vymeniteľné náplne, kde sa nachádza e liquid s rôznymi príchuťami. Ide o vlastné technologické prevedenie výrobcu, ktoré je kompatibilné s jeho taktiež novými náplňami na vaping. Na oficiálnej web stránke, kde sú k dispozícii všetky podrobné informácie o novinke, sme ich dokopy napočítali sedem. Čo sa týka prítomnej batérie, tak výrobca neuvádza žiadne podrobnosti, iba to, že nabíjanie trvá 30 minút, pričom nabitý IQOS VEEV zvládne fungovať celý deň.

Vylepši svoj pôžitok z vapingu s elektronickou cigaretou IQOS VEEV, naším pokročilým zariadením, ktoré je kompaktné a ľahko sa používa. Objav naše odborne navrhnuté náplne vyrobené v EÚ bez potreby dopĺňania, v dôsledku čoho nevzniká neporiadok. Jednoducho ich vymeň kdekoľvek práve si a Tvoj zážitok môže pokračovať.

IQOS.com

Vymeniteľné náplne a MESH technológia

Najzaujímavejšou novinkou v IQOS VEEV vape sú vymeniteľné náplne (Red Mix, Classic Blond, Classic Mint, Sunglow Mix a i.) vrátane MESH technológie, ktorá má za úlohu udržiavať tú najlepšiu úroveň kvality vzniknutej vodnej pary. To inými slovami znamená, že vapovanie bude z pohľadu chute alebo hustoty pary zakaždým rovnaké. Teda aspoň tak tvrdí výrobca novej e cigarety na liquid. Na web stránke sa okrem iného dozviete aj to, že vývoj pokrokovej MESH techniky trval slušných 6 rokov. Preto nie je asi ani žiadnym veľkým prekvapením, že si ju dali patentovať. Vape pen má dokonca zabudovaný vibračný motorček, vďaka ktorému pri potiahnutí vytvára jemné vibrácie.

IQOS VEEV e cigareta má celkom slušne portfólio e liquid náplní
IQOS VEEV e cigareta má celkom slušne portfólio e liquid náplní. Vapovanie bude opäť o niečo pohodlnejšie

Vape IQOS VEEV na Slovensku

Nový IQOS VEEV vape je na Slovensku na predaj za necelých 20 euro, a to buď v oficiálnom e-shope alebo v oficiálnych predajniach. Náhradne náplne VEEV stoja 5,90 euro, pričom ide o dva kúsky s 1,5 ml objemom, kde je dokopy k dispozícii asi 27 mg (1,6 %) návykovej látky nikotín. Ak by sme to teda porovnali s bežnou jednorazovou e cigaretou, ako je napríklad Salt Switch alebo Killa Switch, tak ide o trošku ekonomickejšiu aj ekologickejšiu kúpu. Všetko však teraz závisí iba od toho, akú má IQOS VEEV vodnú paru. Ak bude aerosól chutná aj hustá a vymeniteľný systém nebude robiť problémy, výrobca má zrejme vyhrané.

Nová elektronická cigareta IQOS VEEV vape od giganta Philip Morris navyše prichádza aj so špeciálnym pozývacím kupónom (kódom), ktorý sme aj my objavili v našej e-mailovej schránke. Výrobca ich zrejme v rámci uvádzacej kampane rozposiela každému, kto je nielen v takzvanom IQOS klube.