Aké má nový vape IQOS VEEV náplne? Pokiaľ sa vám nechce čítať naša recenzia IQOS VEEV, tak aj v tomto článku nájdete nejaké tie skúsenosti, ktoré však tentokrát súvisia iba s jednoducho vymeniteľnou vape náplňou pre VEEV. Na výber je hneď niekoľko rôznych kúskov, ktoré sa medzi sebou líšia len inou príchuťou. Na svoje si prídu ako milovníci takzvaného kôstkového ovocia (broskyňa, mango a i.), tak aj fanúšikovia tabaku. V každom jednom prípade je k dispozícii identická koncentrácia návykového nikotínu, čo je inými slovami 1,6 percenta (18mg/ml). Ak teda zoberieme do úvahy celkový objem o veľkosti 3 ml (1,5 ml jedna náplň), tak jedno balenie za necelých 6 euro ponúka cez 50 mg nikotínu.

Aké má IQOS VEEV náplne?
Aké má IQOS VEEV náplne?

IQOS VEEV náplne na vapovanie

Vape IQOS VEEV má zatiaľ v repertoári 7 rôzne chutiacich e liquid náplní, ktorým možno hovoriť aj vape catridge. Pre milovníkov takzvaného kôstkového ovocia (broskyňa, mango a i.) je určená náplň SUNGLOW MIX, zatiaľ čo fanúšika tabaku pre zmenu očarí náplň CLASSIC AUBURN, kde je k dispozícii obľúbená kombinácia tabak a oriešok. Fanúšikovia byliniek alebo mentolu si zase prídu na svoje pri názve GREEN MIX s pomerne aromatickou, no zároveň i osviežujúcou chuťou. Všetky spomenuté kúsky vrátane náplne RED MIX, ktorá kombinuje bobuľovité ovocia, patria medzi tie najlepšie. Teda aspoň na základe našich skúsenosti. Aj v tomto prípade platí pravidlo, čo používateľ, to iné chuťové poháriky.

Najlepšie VEEV náplne (cartridge)

Zoznam nižšie, ktorý vznikol na základe našej skúsenosti, tvoria najlepšie VEEV náplne pre IQOS VEEV. Okrem CLASSIC BLOND, CLASSIC MINT, MAUVE MIX je k dispozícii aj SUNGLOW MIX, CLASSIC AUBURN, GREEN MIX vrátane RED MIX. A práve posledné štyri patria medzi našich favoritov. Kúsok s názvom CLASSIC AUBURN navyše pripomína populárnu jednorazovú elektronickú cigaretu SALT SWITCH v tabakovo-orieškovej kombinácii, pričom MAUVE MIX má pôvod v osviežujúcich tabakových náplniach HEETS pre IQOS, ktoré sa volajú Mauve Wave.

  • SUNGLOW MIX (kôstkové ovocie)
  • CLASSIC AUBURN (tabak + oriešok)
  • GREEN MIX (bylinky + mentol)
  • RED MIX (bobuľové ovocie)

Ponuka vape náplní pre IQOS VEEV bude, samozrejme, postupom času rásť. Nám osobne chýba niečo poriadne sladké ako napríklad žuvačka alebo cukríky. Rovnako by nebolo na škodu niečo čisto tropické, kde by bolo cítiť prenikavý ananás. Ako však už bolo spomenuté, ešte stále ide o relatívne čerstvú novinku, ktorá pomaličky, ale isto prichádza na trhy po celom svete. Preto sa ešte dočkáme veľa nových VEEV náplní.

IQOS VEEV náplň skúsenosti

Ako sme už písali v našej recenzii IQOS VEEV, aktuálna ponuka náplní pre novinku od giganta Philip Morris dokáže naplniť potreby rôznych chuťových pohárikov. Nie je ich síce zatiaľ veľa, no na svoje si príde značná časť potenciálnych používateľov unikátneho elektronického zariadenia na vapovanie e liquidu. Skúsenosti máme dobré, najmä čo sa týka náplne CLASSIC AUBURN alebo SUNGLOW MIX, kde je cítiť hlavne broskyňa. Náplne ponúkajú vyváženú arómu bez extrémov, ktorá nezačne prekážať ani pri dlhšom vapovaní. Chýbala nám len tak povediac citeľnejšia aerosól, čo by zrejme nebol problém, ak by na Slovensku bola k dispozícii mobilná aplikácia pre smartfóny, kde možno nastaviť hustotu pary.