Salt Switch vape pen a RECENZIA od WEEDBLOGu. Aká je jednorazová elektronická cigareta od značky Salt Brew Co.? Akú má chuť alebo výdrž? Prinášame naše skúsenosti s vape pen, ktorý na Slovensku patrí medzi najlepšie e cigarety. Ide navyše o kúsok s vylepšenou technológiou, ktorá okrem iného zvýšila počet šlukov z pôvodných 450 až na 600. Čo všetko je teda ešte lepšie? Oplatí sa kúpiť?

CBD predajnaizy vape

Salt Switch SKÚSENOSTI
Salt Switch SKÚSENOSTI

Elektronická cigareta Salt Switch sa nielen na Slovensku stala nikotínovým fenoménom. Môže za to ako neustále rastúca popularita takzvaného vapingu, tak aj fakt, že hovoríme o jednorazovom vape produkte so skvele namiešanou nikotínovou soľou aj skvelou cenovkou. Za zhruba 6 až 7 euro nadobudnete vyššie spomenutý počet ťahov, ktoré môžu priemernému fajčiarovi vydržať 2 až 3 dni. Najmä, ak je reč o vylepšenej technológii. V našich trafikách, obchodoch či v e-shopoch sú ale k dispozícii iba vybrané príchute s lepšou výdržou, lepšou chuťou aj s lepšou vodnou parou. Výrobca zrejme inováciu, ktorú možno označiť za odpoveď na kritiku, zavádza na spotrebiteľský trh vo viacerých vlnách.

Čo je Salt Switch?

Switch vape je jednorazová e cigareta od značky Salt Brew Co. z Európskej únie, ktorú v týchto dňoch možno kúpiť v takmer každej väčšej trafike. Produkt ponúka perfektný pomer medzi cenou, kvalitou a výdržou, čo je hlavný dôvod, prečo je na Slovensku tak populárny. Užívatelia nikotínu, ale aj tí, ktorí ho nemusia, majú navyše na výber z obrovskej palety rôznych príchutí, kde nechýba ani čistý tabak alebo e liquid bez nikotínu.

Salt Switch RECENZIA

Ako obstál Salt Switch v našej recenzii? Vďaka nadobudnutým skúsenostiam môžeme povedať, že ide o jednu z najlepších jednorazových elektronických cigariet na pultoch slovenských obchodov. Za približne 7 euro nadobudnete nikotínové palivo, ktoré môže priemernému fajčiarovi vydržať až 3 dni. Čo sa týka konkrétnejších čísiel, tak vape pen v sebe skrýva zabudovanú nádrž s 2 ml objemom, kde je dokopy 40 mg nikotínu. Taktiež napevno zabudovaná batéria dostala 350 mAh kapacitu, ktorú nemožno dopĺňať, pretože na konštrukcii nenájdete žiadny slot na pripojenie konektoru nabíjačky. Novšej generácii pribudla však poistka pred deťmi, vďaka ktorej možno zablokovať prietok vzduchu.

Salt Switch – chuť vodnej pary

Salt Switch má vďaka novej technológii podstatne lepšiu chuť vodnej pary. Presvedčila nás o tom príchuť Ľadové Jablko, ktoré je po novom aromatickejšie aj intenzívnejšie. Výrobca spravil skvelý krok, keď pristúpil k tak významnej inovácii techniku v útrobách kompaktnej e cigarety.

Salt Switch vape RECENZIA
Salt vape a naša RECENZIA – čo sme sa dozvedeli? Oplatí sa táto jednorazová e cigareta kúpiť?

Salt Switch – najlepšie príchute

Ktoré príchute Salt Switch sú najlepšie? Na túto otázku je veľmi komplikované odpovedať, nakoľko každý z nás preferuje iné chute. Vďaka vlastnej skúsenosti môžeme ale povedať, že medzi to najlepšie patrí spomínané Ľadové Jablko, Čučoriedka, Ľadová Broskyňa alebo Ice Cola. Nič však nepokazíte ani vtedy, keď si kúpite príchuť čistý tabak, ktorý preferujú najmä milovníci bežných cigariet s tabakom.

Salt Switch – výdrž batérie

Salt Switch je jednorazový, takže jeho batéria ponúka obmedzenú výdrž. To inými slovami znamená, že ju po vybití už nebude možné nabiť. Súčasná generácia e cigarety zvládne fungovať približne tých 450 šlukov, zatiaľ čo vylepšená generácia, o ktorej je táto recenzia, vydrží až 600. Ide o perfektný skok vpred, za čo si výrobca zaslúži palec hore. Cena navyše stúpla len o pár desiatok centov. Prečítate si Salt Switch má lepšiu výdrž.

Salt Switch – cena a predaj

Vylepšený vape Switch nám v miestnej trafike predali za necelých 7 euro, čo je pri 600 šlukoch a 40 mg nikotínu skvelá cena. Na výber bolo však len zopár príchutí, ktoré mali novú technológiu s lepšou výdržou a lepšou chuťou. Predaj vape novinky na Slovensku je preto ešte stále značne obmedzený.

Salt SWITCH RECENZIA
Salt SWITCH RECENZIA

Oplatí sa kúpiť Salt Switch vape?

Jednorazová elektronická cigareta Salt Switch sa oplatí kúpiť najmä tomu, kto nepatrí medzi tuhých užívateľov látky nikotín. V opačnom prípade je lepšie siahnuť po znovu naplniteľných vaporizéroch na e liquid, ktoré sú podstatne ekonomickejšie. Jednu kvalitnú nikotínovú náplň máte v takom prípade za zhruba 5 euro, pričom vám vie vydržať aj celý týždeň (možno viac), nielen 2 alebo 3 dni.

Ak si však bafnete len raz za čas, tak si tento skvelý vape pen nebudete vedieť vynachváliť. Nielen preto, že je pomerne lacný, ale aj preto, že má skvele namiešanú nikotínovú soľ, ktorá má skvelú chuť, vytvára hustú paru a navyše vôbec neškriabe. Vďaka kompaktným rozmerom ho navyše skryjete aj do vrecka so značne obmedzeným priestorom, kde vám vďaka oblým krivkám nebude vôbec prekážať. Hodnotenie 9/10