Vybrať najlepší vaporizér na sušinu a byliny nie je žiadna prechádzka ružovou záhradou. Ide totiž o technologicky komplexné produkty, ktorým nerozumie hocikto. Preto prichádzame so stručným článkom, kde nájdete všetky dôležité informácie a rady pre výber vhodného kúsku. Ktorý z nich je na základe našej skúsenosti najlepší? Ktorý vaporizér odporúčame?

najlepsi vaporizer susina byliny
Ktorý vaporizér na sušinu je najlepší? (FOTO pexels.com)

Najlepší vaporizér na sušinu

Ktorý vaporizér na sušinu je teda najlepší? Medzi našich favoritov patrí DAVINCI Miqro-C. A to preto, lebo ide o veľmi kompaktný a zároveň skvelo vybavený vaporizér, ktorý ponúka kondukčnú technológiu nahrievania vloženého materiálu. Čo to ale znamená? Ide o ohrev byliniek prostredníctvom konktaktu s nahrievacou komorou. Namiesto teplého vzduchu sa tu využívajú horúce steny komory, ktoré tak zabezpečujú fungovanie takzvanej vaporizácie.

Vaporizácia bylín

Vapovanie byliniek a konopných kvetov predstavuje zdravšiu alternatívu fajčenia jointov alebo bluntov. A to preto, lebo nikde nič nehorí a teda ani nedymí. Vdychovanie takzvanej pary preto nezahŕňa bežné nečistoty a škodlivé látky. Vaporizácia bylín má však svoje teploty, ktoré treba pre čo najlepší zážitok zachovať. Prečítajte si článok Teploty vaporizácie.