DaVinci MIQRO-C vaporizér a RECENZIA od WEEDBLOGu. Aké je vreckové elektronické zariadenie na vapovanie byliniek? Prinášame skúsenosť s jedným z najvyhľadávanejších vaporizérov na sušinu, ktorý sa rozhodne nemá za čo hanbiť. Je malý, kompaktný, ergonomický, pekný, dobrý a celkom slušne vybavený. Čo všetko teda ponúka táto mašina? Koľko stojí a čo všetko vôbec model MICRO C dokáže?

cbd predajna sk

davinci micro-c recenzia
DaVinci MICRO-C a naša RECENZIA nás presvedčili o tom, že ide o jeden z najlepších vaporizérov na bylinky

Obsah článku

DaVinci MIQRO-C

Vaporizér MIQRO C od renomovanej značky DaVinci skrýva v malej plastovej konštrukcii s minimalistickým dizajnom hneď niekoľko dôležitých špecifikácií. Okrem zirkónovo-sklenej parnej trubice, ktorá má prsty v lahodnej pare, je k dispozícii aj rýchle nabíjanie vrátane skromnej 0,3 gramovej komory na sušinu. Čo sa týka vymeniteľnej 900 mAh batérie, tak vaporizér vydrží na jedno plné nabitie fungovať zhruba pol hodinu, čiže 30 minút. Nie, nie je to veľa, no ak zoberieme do úvahy kompaktné prevedenie, tak hovoríme o pomerne slušnej výdrži. Nahrievanie MICRO C trvá necelú minútu.

davinci vaporizer na susinu
DaVinci vaporizér na sušinu a jeho vymeniteľná batéria s kapacitou o veľkosti 900 mAh

Štyri bodky na prednej strane vaporizéru slúžia na poskytovanie predstavy o tom, aká je momentálne nastavená teplota nahrievania sušiny. Čím vyššie teda ideme, tým je vyššia teplota. Zariadenie sa ovláda prostredníctvom jedného jediného tlačidla na bočnej strane plastovej konštrukcie. Zvládne ho teda ovládať i technicky menej zdatný jedinec.

micro c davinci skusenosti
MIQRO-C DaVinci ponúka pozitívne skúsenosti. Rozhodne nie je na čo nadávať

RECENZIA

Aká je RECENZIA MIQRO-C od DaVinci? Ak zoberieme do úvahy cenovku 100 euro, tak tu hovoríme o pomerne slušnom pomere medzi cenou a výbavou. Vďaka našej skúsenosti môžeme bez obáv povedať, že ide o jeden z najlepších vaporizérov, ku akým sme sa doteraz dostali. Je malý, šikovný a relatívne rýchly. Ak teda hľadáte niečo poriadne na konopnú sušinu, tu to máte. 9/10