NICK salt liquid a RECENZIA od WEEDBLOGu. Aká je nikotínová soľ do vaporizérov na liquid od českej renomovanej značky NICK? Prinášame skúsenosti s kvalitnou tekutou náplňou pre elektronické cigarety, ktorá obsahuje čoraz populárnejšiu nicotine salt, aby tak dokázala užívateľom ponúknuť nadštandardne dobrú vodnú paru. A to ako z pohľadu chute, tak aj z pohľadu satisfakcie. Otázka tu teda znie – darí sa jej to?

NICK salt liquid RECENZIA
NICK salt liquid RECENZIA

Ak by ste v týchto dňoch hľadali poriadnu vape značku, ktorá pochádza z Česka, tak ich zrejme príliš veľa nenájdete. Jedno je však isté. Skôr či neskôr by ste totiž nepochybne narazili na jednorazové e cigarety alebo e liquidy, ktoré na sebe nesú názov NICK. Ani my sme až do písania tejto recenzie ani len netušili, že zo susednej krajiny tak malých rozmerov môže pochádzať nielen pekne zabalená, ale aj kvalitne vyrobená nikotínová soľ do vaporizérov. Nám osobne dokázala uspokojiť crawling po šťavnatých jednorazovkách, ktoré ani zďaleka nie sú tak ekonomické, ako to, čomu je venovaný tento test. A presne o to tu ide. Ak teda hľadáte cenovo dostupnejšiu alternatívu, NICK salt liquid môže byť jednou z možností.

NICK liquid (nikotínová soľ)

Nikotínová soľ NICK salt liquid, na ktorú sme sa pozreli, ponúkala príchuť BERRY, alebo aj lesné ovocie, vrátane príchute v podaní klasiky TOBACOO. A podobne ako iní výrobcovia vape produktov, aj česká značka NICK ponúka pravidelne testované nikotínové aj bez nikotínové tekuté náplne vrátane náplní, ktoré nie sú označené ako salt. A to preto, lebo neobsahujú žiadnu nikotínovú soľ.

NICK e liquid RECENZIA
NICK e liquid RECENZIA

Keďže sme ale hľadali niečo, čo zvládne nahradiť ako drahé jednorazové elektronické cigarety, tak aj klasické liquidy, tak nám nezostávalo nič iné, ako siahnuť po nikotínovej soli. Prečo? Odpoveď je jednoduchá – pri klasike sa môže z času na čas stať, že vytváraná vodná para začne robiť v krku užívateľa šarapatu. Inými slovami, objaví sa škriabanie alebo pálenie. Teda aspoň čo sa týka našej skúsenosti s vape. Testovaný NICK salt liquid obsahoval 7,28 mg na 1 ml, respektíve 30 mikrogramov na jeden ťah. Nie je to síce veľa (jednorazovky majú od 20 do 130 mikrogramov), no k dispozícii sú aj alternatívy s dvojnásobným množstvom hlavnej účinnej látky, ktoré nepochybne ocení nejeden náruživý vaper. Aká je teda tá chuť či satisfakcia?

Značka Nick je renomovanou značkou elektronických cigaret na českém trhu. Naše produkty vyvíjíme v souladu s nejnovějšími trendy a dbáme na bezpečnost a důkladnou pravidelnou protestovanost všech výrobků, abychom si byli jistí, že dostáváte vždy 100% kvalitu. Pro zkušené konzumenty nabízíme jednorázové e-cigarety i liquidy s nikotinovou solí. Zkoncujte s nepříjemným zápachem klasických cigaret. Vaše okolí to ocení.

NICK
NICK vape liquid RECENZIA
NICK vape liquid RECENZIA

NICK salt liquid – chuť vodnej pary

NICK salt liquid ponúka perfektnú alternatívu jednorazových e cigariet, ktoré sú v prevažnej väčšine taktiež napĺňané veľmi populárnou nikotínovou soľou. Aj preto sú takpovediac šťavnaté. Preto nie je asi žiadnym veľkým prekvapením, že sa na pultoch obchodov objavuje čoraz viac e liquidov pre vaporizéry s obsahom nic salt. Ako už bolo spomenuté, nikotínová soľ má v porovnaní s bežnou klasikou hneď niekoľko nezanedbateľných výhod, o čom sme sa presvedčili i vďaka tomuto testu. Žiadne škriabanie v krku ani žiadna nevýrazná aróma, práve naopak. Vodná para z NICK salt liquidu má výraznú chuť s autentickým nádychom danej príchute. Na výber je ako rôzne ovocie, tak aj klasika v podaní horkého tabaku, ktorá pripomína cigarety bez dechtu.

NICK salt liquid RECENZIA

Pravidelné testovanie, kvalitný obsah, česká vape značka, skvelá satisfakcia a výrazná aj autentická aróma, ktorá ovládne každú jednu chuťovú bunku. Ak patríte medzi milovníkov vapovania a je vám už ľúto dávať nekresťanské peniaze za jednorazové elektronické cigarety, tak si pri NICK salt liquid s veľmi veľkou pravdepodobnosťou prídete na svoje. Stačí si zaobstarať mašinu, akou je napríklad SMOK NFIX za zhruba 30 euro, a jedna 10 ml fľaštička za cca 4 eurá môže priemernému vaperovi vydržať i jeden celý týždeň. V našom prípade bolo po nej už po 3 alebo 4 dňoch, pretože sa jej jednoducho nedalo odolať. Aj preto Hodnotenie 10/10