NASTY FIX vape a RECENZIA od WEEDBLOGu. Aká je jednorazová e cigareta, kde je nikotínová báza od SALTNIC? Akú má arómu, aerosól alebo príchute? Prinášame skúsenosti s obľúbeným a kvalitným vape pen, ktorý ponúka viac ako 600 šlukov. A to vrátane možnosti nastaviť úroveň prieduchu, čo inými slovami znamená možnosť meniť hustotu vodnej pary podľa preferencií užívateľa. Na svoje si tak príde ako neskúsený, tak aj skúsený vaper s väčšími nárokmi. V teste sme sa pozreli na ovocnú príchuť Blue Raspberry, ktorej výrobca hovorí SICKO BLUE.

CBD predajna

Jednorazové elektronické cigarety NASTY FIX nie sú na Slovensku nič nové. Práve naopak, náruživí vaperi ich už nejaký ten čas poznajú. Ide navyše o pomerne silného konkurenta populárneho vape SALT SWITCH, ktorý je síce trošku lacnejší, no zároveň ponúka aj menej šlukov. Na balení NASTY FIX je totiž uvedené, že e cigareta môže poslúžiť na do 675 ťahov. Samozrejme, i v tomto prípade niečo také závisí od frekvencie či veľkosti šlukov, a to vrátane toho, na akej úrovni je nastavený spomenutý prieduch vzduchu. Jednoducho povedané, čím je vodná para menej hustejšia, tým dlhšie vape pen vydrží. Aký je teda tento zaujímavý systém v praxi? Funguje tak, ako by aj mal?

NASTY FIX RECENZIA
NASTY FIX RECENZIA

Jednorazová e cigareta NASTY FIX

Jednorazová elektronická cigareta NASTY FIX pochádza od dnes už celosvetovo známeho taiwanského start-upu NASTY Juice s viacerými oceneniami, ktorý v nej používa takzvanú nikotínovú bázu od renomovanej e liquid značky SALTNIC. Náplňou je teda vysoko-kvalitná nikotínová soľ, vďaka ktorej vzniká perfektne chutiaca aerosól s hustotou podľa nárokov používateľa vape. Na spodnej časti e cigarety sa nachádza otočný mechanizmus, prostredníctvom ktorého možno regulovať vodnú paru. Stačí s ním len jemne potočiť do jednej zo strán a v tom momente prebehne požadovaná regulácia prieduchu. Nič viac, nič menej. Ide o veľmi praktickú a zároveň i užitočnú funkcionalitu, akú len tak nenájdete.

NASTY FIX – chuť vodnej pary

Vape NASTY FIX má chuť, ktorá sa bude páčiť každému, kto nie je príliš veľkým fanúšikom presladených liquidov ako v prípade HQD. Aróma sa v tomto prípade podobá populárnej jednorazovej e cigarete SALT SWITCH, avšak s tým rozdielom, že NASTY FIX umožňuje regulovať hustotu vodnej pary. Vďaka tomu si príde na svoje ako začiatočník, tak aj skúsenejší vaper, ktorý potrebuje ťahať poriadne bomby. Čo sa týka našej osobnej skúsenosti z praxe, tak sme sa zopár krát poriadne vykašľali. Ak si však nastavíte optimálnu úroveň prieduchu vzduchu, nebude s niečím takým problém. Stačí len trošku poskúšať a na základe toho potom nastaviť otočný mechanizmus v spodnej časti e cigarety. Nám fungoval na jednotku s hviezdičkou.

NASTY FIX ponúka skvelé skúsenosti
NASTY FIX ponúka skvelé skúsenosti aj vďaka regulácii prietoku vzduchu
NASTY FIX vape RECENZIA
NASTY FIX vape RECENZIA

NASTY FIX – výdrž batérie

Ako už bolo spomenuté, výdrž batérie aj v tomto prípade závisí od toho, ako často a ako silno používateľ vape ťahá z náustku. Ak je to raz za čas, a aj to len na pár minút, tak by malo byť k dispozícii viac ako 600 ťahov (balenie uvádza číslo 675). Na výdrž elektrickej energie vplýva okrem iného aj aktuálna úroveň hustoty vodnej pary, takže ak je na nízkej úrovni, e cigareta ponúkne o pár šlukov viac. NASTY FIX pritom stojí len zhruba o 1,50 euro viac ako SALT SWITCH bez regulácie prieduchu, no s novou technikou, ktorá používateľom sľubuje 600 ťahov aj lepšiu chuť-

NASTY FIX vape RECENZIA

Skúsenosti, ktoré sme nadobudli vďaka recenzii NASTY FIX, nás presvedčili o tom, že ide o jednorazovú e cigaretu najmä pre takzvaných hardcore vaperov, ktorí potrebujú poriadne hustú vodnú paru. Samozrejme, sklamaní nezostanú ani tí, ktorí vapujú len raz za čas. Vďaka prítomnému regulačnému mechanizmu si môžu zredukovať prietok vzduchu, čo sa potom odrazí na menej hustejšej a teda aj na menej agresívnejšej pare. V opačnom prípade sa dotyčný môže, podobne ako my, poriadne vykašlať, nakoľko to jeho pľúca nemusia ustáť. Ak hľadáte skvelý pomer medzi cenou a kvalitou, tak ide o jednu z potenciálnych možností. Aerosól nie je presladená, vzniká z nikotínovej soli a možno kedykoľvek regulovať jej hustotu.