Len málo vape značiek ponúka vaporizéry ako renomovaná špička AIR VAPE zo Spojených štátov amerických. Nejde totiž len o obyčajné elektronické zariadenia na vaporizáciu konopných kvetov s tuctovým dizajnom alebo konštrukčným prevedením. AirVape vaporizéry sú však nielen pekné a kvalitne prevedené, ale aj výkonné a hlavne moderné. Americká značka využíva veľmi pokročilé technologické riešenia, ktoré sa starajú o to, aby mal používateľ ten najlepší zážitok z vapovania sušiny alebo koncentrátu z rastliny konope. Skvelým príkladom môže byť populárny prenosný vaporizér X s vlastným digitálnym displejom, minimalistickým prevedením a kompaktnými rozmermi.

AIR VAPE vaporizéry patria na vrchol
AIR VAPE vaporizéry patria na vrchol. Vľavo je možné vidieť populárny model X na konopnú sušinu, vpravo pre zmenu model na koncentráty, ktorý nesie názov OM

Americká značka AIR VAPE

Prémiová americká vape značka AIR VAPE funguje od roku 2015, pričom vyrába a ponúka vaporizéry pre náročnejší zákazníkov, ktorí hľadajú tú najvyššiu úroveň kvality. A to bez ohľadu na to, koľko ich niečo také bude stáť. To však hneď neznamená, že tieto prenosné elektronické zariadenia stoja ako opotrebované autá. Práve naopak, za najlacnejší a zároveň aj fyzicky najmenší model v ponuke nedáte ani 60 euro. Pri produkte za 139 euro je navyše uvedené, že je k nemu k dispozícii aj určitým spôsobom limitovaná doživotná záruka. Výrobca tak dáva jasne najavo, že jeho ospevovaná kvalita nie je žiadny žart, ale pre konkurenciu krutá realita. A to najmä vtedy, ak je reč o technologických riešeniach. Prečítajte si ZEUS vaporizér.

Technológia modelu X v akcii
Technológia modelu X v akcii

AIR VAPE vaporizéry (AirVape)

Sú síce pekné, praktické aj diskrétne, no vaporizéry AIR VAPE vynikajú predovšetkým v tom, čo skrývajú vo svojich útrobách. A tak to má byť. Na používateľské skúsenosti má najväčší vplyv samotná technológia, ktorej v tomto prípade patrí samotný vrchol. Napríklad taký Model X sa vďaka moderným vymoženostiam dokáže pripraviť na vapovanie konopných šišiek len za 20 sekúnd. Model OM je pre zmenu tak malý, že si ho neskúsený jedinec môže veľmi rýchlo spliesť s obyčajnou kľúčenkou. Aj napriek tomu však dokáže poskytnúť dostatočný výkon na to, aby s jeho pomocou bolo možné vapovať konopný koncentrát s vysokými koncentráciami účinných látok a živín.

Vaporizér AIR VAPE X na sušinu

Populárny prenosný vaporizér na konopnú sušinu s názvom AIR VAPE X kombinuje moderný, minimalistický dizajn s prvotriednou technologickou výbavou. A to vrátane 1,3-palcového, monochromatického displeja, kde má používateľ k dispozícii všetky dôležité informácie, ako je napríklad aktuálna teplota alebo aktuálna úroveň batérie. Súčasťou praktickej konštrukcie z prvotriednych materiálov (keramika + oceľ) je okrem iného aj špičková keramická komora oválneho tvaru vrátane technológie, ktorá sa stará o jemnú, chutnú paru udržiavaním optimálneho ohrevu konopných kvetov. Ten sa môže pohybovať v rozsahu od 90 do 220 stupňov Celzia. Cena v tomto prípade prípade dosahuje spomenutých 139 euro.

Model X v dvoch farebných prevedeniach
Model X v dvoch farebných prevedeniach

Model X využíva kombináciu kondukčnej a konvekčnej technológie na dosiahnutie najlepšieho ohrevu len za 20 sekúnd na optimálnu úroveň. X je ultimátny osobný vaporizér na suché byliny s vynikajúcim výkonom a najvyššou úrovňou diskrétnosti.

AIR VAPE

Vaporizér AIR VAPE OM na koncentrát

Ako už bolo spomenuté, prenosný vaporizér AIR VAPE OM by si neskúsený jedinec veľmi rýchlo splietol s nefunkčnou kľúčenkou na ozdobu. A práve v tom sa skrýva čaro tohto veľmi diskrétneho elektronického zariadenia na vaporizáciu nielen vysoko-koncentrovaných konopných koncentrátov, ako je napríklad CBD DAB. Vstupný materiál sa iba jednoducho vloží do prítomnej magnetickej vape catridge (náplň) a vaporizér je po nastavení jednej z troch predstavených napätí pripravený do ostrej akcie. Samozrejme, ani v tomto prípade nechýba štýlový, moderný dizajn ani vysoko-kvalitné materiály, ktoré mu dávajú veľmi prémiový šmrnc. Zariadenie však nestojí viac ako 60 euro.

AirVape OM
AirVape OM

Najinovatívnejší vaporizér na olej alebo koncentrát model OM sa tešil až takej popularite, že si zaslúžil upgrade a nový, svieži dizajn. Nenechajte sa ale zmiasť vzhľadom, môže to totiž vyzerať ako obyčajná kľúčenka.

AIR VAPE