ZEUS vaporizér od nemeckých inžinierov posúva latku. Existuje veľmi málo konkurenčných kúskov, ktoré sa dokážu vyrovnať ZEUS ARC na bylinky s prestížnou cenou od kritikov. Nejde tu už len o obyčajné Dry Herbs vaporizéry, ale niečo, čo má okrem prvotriednej technológie či prvotriedneho konštrukčného prevedenia aj prvotriedny dizajn s nádychom minimalizmu. A nielen to. Ako uvádza sám výrobca, komory v útrobách vaporizéru, kadiaľ ide para, vznikajú z prvotriednych materiálov, ako je napríklad zlato alebo zirkónia – oxid zirkoničitý, ktorý slúži ako syntetická alternatíva diamantov či šperkov. Jednoducho povedané, plná výbava bez kompromisov. Na svoje si tu teda príde nejeden náruživý a predovšetkým náročný milovník konope.

Vaporizér ZEUS ARC GT
Vaporizér ZEUS ARC GT

ZEUS vaporizér od nemeckých inžinierov

Vaporizéry ZEUS ARC nie sú iba o luxusnom vapovaní sušených byliniek. Ako je príležitosť vidieť na fotografiách, ich výsadou je okrem iného aj bezkonkurenčný dizajn, ktorý je spolu s názvami jednotlivých modelov inšpirovaný automobilovým priemyslom. Modelový rad vaporizérov, za ktorými stoja ostrieľaní nemeckí inžinieri, zahŕňa tri rôzne produkty. Prvým je vaporizér ZEUS ARC S, druhým GT a tretím pre zmenu produkt s názvom GTS. V prvom a druhom prípade navyše hovoríme o kompletnej sade so štýlovým stojanom, ktorému výrobca hovorí HUB. Sady zahŕňajú okrem iného i praktickú plničku kapsúl ArcPods, kam sa zmestí 0,3 gramu byliniek. Samozrejme, výbava jednotlivých stojanov v huboch je rôzna, pretože je rôzna aj samotná cenovka produktov.

V Zeus Arsenal nie sú vaporizéry len vášňou, ale aj životným štýlom. Jeme, dýchame a snívame o tom, ako môžeme urobiť vašu ďalšiu relaxáciu ešte lepšou, hladšou alebo efektívnejšou. Naším poslaním je poskytovať špičkové produkty pre znalcov zajtrajška. Neustále sa snažíme byť v popredí inovácií s naším nemeckým inžinierskym tímom, ktorý sa ujal vedenia pri vývoji vape riešení s nádychom automobilovej DNA a precíznosťou, ktorej sa nevyrovná žiadny iný výrobca.

Vaporizér ZEUS
Vaporizér ZEUS ARC a kapsule ArcPods

ZEUS ARC S, GT aj GTS vaporizéry na sušinu

Ako už bolo spomenuté, modelový rad Dry Herbs vaporizérov od ZEUS Arsenal zahŕňa model ZEUS ARC S, ARC GT a ARC GTS. Pri prvom kúsku hovoríme o jednoduchšej sade, kde je k dispozícii najlacnejší vaporizér z portfólia výrobcu s písmenkom S. Druhý kúsok s písmenkami GT zahŕňa len elektronické zariadenie, avšak už s lepšou výbavou. Model ARC GTS je zase pre zmenu akousi ultimátnou kombináciou ARC S a ARC GT, kde je už k dispozícii podstatne bohatšie príslušenstvo vrátane originálnych prostriedkov PURIFY na čistenie útrob vaporizérov.

Technologická výbava vaporizérov zahŕňa ako pohybový akcelerometer, tak aj vibračný motorček, až 3 500 mAh batériu (vraj 90 minút nepretržitého fungovania) alebo patentovanú vape technológiu GoldSink Technology, ktorú tvoria extrémne odolné komory zo zlata či zirkónia.

ZEUS vaporizér na bylinky posúva latku
ZEUS vaporizér na bylinky posúva latku

Ako je príležitosť vidieť na obrázku vyššie, ponuka ZEUS Arsenal zahŕňa aj štýlové drvičky na weed (grinder), ktorým hovorí BOLT a BOLT xl. Ak by ich ale niekto hľadal v sade, tak zrejme zostane sklamaný, pretože nejde o ich originálnu súčasť. Teda aspoň tak to vyplýva z informácií priamo od výrobcu. Čo sa týka samotných cenoviek, tak najdostupnejší hub s modelom ARC S stojí 150 euro, zatiaľ čo ten drahší s modelom ARC GTS o 70 euro viac. Samostatný vaporizér ARC GT so strednou výbavou vychádza po prepočte na zhruba tých 170 euro. Ochranný kryt ARMOR stojí dodatočných 45 euro.

Kapsule ZEUS ArcPods na sušené bylinky

ZEUS vaporizéry fungujú prostredníctvom takzvaných ArcPods kapsúl s patentovaným dizajnovým prevedením, ktoré sa plnia nadrvenou sušinou. A práve v nich sa skrýva čaro veľmi praktického používania. Stačí využiť spomenutú plničku XTRUDER a o pár sekúnd je kapsula pripravená na vloženie do útrob vaporizéru. ArcPods sú v ponuke výrobcu ako samostatný produkt za zhruba tých 20 euro. Jedno balenie v tomto prípade obsahuje celkovo 5 plniacich kapsúl z hliníku, kam možno podľa dostupných informácií vložiť 0,3 gramu sušiny.

Kapsule ArcPods, vyrobené z vysoko kvalitného hliníka, sú navrhnuté tak, aby pojali až 0,3 gramu suchej bylinky a perfektne spolupracovali s plničkou Xtruder, ktorá po dosiahnutí optimálneho množstva suchej bylinky automaticky vysunie plnú náplň.