Populárna jednorazová elektronická cigareta Salt Switch má lepšiu výdrž. Pôvodných 450 ťahov sa tak šikovnému výrobcovi z Európskej únie podarilo zdvihnúť na slušných 600 šlukov. V trafikách, obchodoch a e-shopoch je však zatiaľ k dispozícii iba v obmedzenom množstve, čo inými slovami znamená, že ju zatiaľ neponúka úplne každá príchuť Salt Switch vape pen. Vďaka našej skúsenosti vieme, že medzi vybrané kúsky patrí aj obľúbené Ľadové jablko. Technológia však nevylepšuje iba výdrž batérie alebo zabudovanej e liquid nádrže, ale aj samotnú chuť či hustotu vodnej pary. Vynovené e cigarety ponúkajú podstatne lepší aj dlhší pôžitok z vapovania majstrovsky namiešanej nikotínovej soli.

CBD predajnaizy vape

Salt Switch má lepšiu výdrž aj chuť
Salt Switch má lepšiu výdrž aj chuť. Dá sa povedať, že ide o novú generáciu s lepšími technickými vlastnosťami

Vape Salt Switch má lepšiu výdrž

Vape Salt Switch má lepšiu výdrž vďaka integrácii novej technológie, ktorá vylepšuje jednorazovú e cigaretu hneď z viacerých strán. Výrobcovi Salt Brew Co. sa tak podarilo zdvihnúť pôvodných 450 ťahov až na 600 (podobne ako ponúka konkurent WAVE od HQD), o čom informuje užívateľa aj vynovené balenie, kde sú uvedené všetky dôležité informácie o zmenách. Okrem novej technológie sa tam dočítate napríklad i o pridanom zabezpečení, respektíve ochrane pred deťmi. Ide o malú časť v spodnej časti elektronickej cigarety, ktorý keď užívateľ prepne do druhej strany, tak zablokuje prietok vzduchu. Kvôli tomu potom nebude možné z náustku ťahať vodnú paru s nikotínom.

Nová technológia vylepšuje aj chuť pary

Ako už bolo spomenuté, nová technológia v útrobách jednorazovej e cigarety Salt Switch vylepšuje ako výdrž o 150 šlukov, tak aj kvalitu vodnej pary. Vzniknutá aerosól je chutnejšia aj hustejšia, pričom po novom už netreba príliš silno ťahať. Aj malý ťah dokáže tuhšiemu fajčiarovi poskytnúť skvelý pôžitok z takzvaného vapovania, o čom nás presvedčili naše vlastné skúsenosti. Výrobca tak spravil skvelý krok vpred, pretože konečne vypočul kritiku mnohých fanúšikov. Pôvodná generácia nemala ani zďaleka tak chutnú či hustú paru, ako je tomu po vylepšení techniky. Treba však počítať s tým, že si zákazník priplatí, pretože cenovka kvôli vylepšeniu stúpla o niekoľko desiatok centov.

Vynovený Salt Switch vape pen má lepšiu výdrž, ale aj lepšiu chuť či hustejšiu vodnú paru
Vynovený Salt Switch má lepšiu výdrž, ale aj lepšiu chuť či hustejšiu vodnú paru. Výrobca vypočul kritiku fanúšikov a odstránil hlavné nedostatky

Ako dlho vydrží Salt e cigareta?

Vynovená e cigareta Salt Switch má lepšiu výdrž, vďaka čomu po novom vydrží fungovať zhruba o 150 ťahov viac. Pôvodných 450 šlukov bolo totiž navýšených o 150, informuje výrobca. A to aj na samotnom balení vape produktu. Čo to teda znamená pre tuhšieho fajčiara? Obsah nikotínu síce zostal bez zmeny, no čo sa týka využívania jednej elektronickej cigarety, tak by mu po novom mala vydržať jeden celý deň. Išlo o jeden z viacerých nedostatkov Salt Switch, na ktoré sa značka Salt Brew Co. zamerala pri vylepšovaní pôvodnej generácie obľúbeného jednorazového vape penu.