DaVinci vaporizéry nemajú takmer žiadnu chybu. A to je jeden z dôvodov, prečo o nich teraz píšeme. Ide o špičkové vreckové elektronické zariadenia na vapovanie nielen konopnej sušiny, ktoré rozhodne stoja za zmienku. Či už hovoríme o minimalistickom dizajne alebo o výkonnej technológii nahrievania, v každom jednom prípade si môžete byť istí, že dostanete len to najlepšie z najlepšieho. Stojí to teda za tie peniaze? Aké modely vaporizérov sú vôbec k dispozícii?

cbd predajna sk

davinci vaporizer
DaVinci vaporizér patrí bez akýchkoľvek pochýb medzi navyhľadávanejšie vaporizéry na svete (FOTO davincivaporizers.eu)

DaVinci vaporizér

DaVinci vaporizér sa delí na dva základné modely. Prvým je MIQRO aj MIQRO-C a druhým pre zmenu IQC a IQ2. Najdrahší model je IQ2, ktorý je v ponuke i s uhlíkovými vláknami. Aj to je dôvod, prečo stojí takmer 500 euro. Model bez vlákien síce vychádza na necelých 300 euro, no ponúka tie isté technologické riešenia. Špecifikácie zahŕňajú manuálnu reguláciu hustoty pary, mobilnú aplikáciu, zirkónovú keramiku, hliníkovú konštrukciu alebo možnosť užívať konopné koncentrátyDAB.

Rovnako ako jeho menovec, aj my realizujeme neúnavné inovácie. Snílkovia za značkou nikdy neprestanú naháňať dokonalosť a neustále posúvajú skúsenosti s kanabisom dopredu prostredníctvom premysleného dizajnu, starostlivého inžinierstva a inovatívnych technológií. Navrhujeme maličké zariadenia, ktoré menia väčšiu konverzáciu o konzumácii kanabisu.

DaVinci Tech

Skúsenosti

Akú skúsenosť ponúka tento vaporizér? Ak zoberieme do úvahy rýchle nahrievanie, jemnú aerosól, minimalistický dizajn a vlastnú mobilnú aplikáciu, tak z toho vznikne poriadny vreckový vaporizér. V tomto prípade je navyše k dispozíi aj zirkónová keramika, ktorá sa postará o lahodne chutiacu paru zo sušiny. Samozrejme, ani tu nechýba možnosť užívať konopný extrakt. Stačí použiť vhodné príslušenstvo a namiesto sušených byliniek či konope spracuje i lepkavý DAB.