CCELL Fino a RECENZIA od WEEDBLOGu. Aká je znovu použiteľná elektronická cigareta na konopný destilát? Vyskúšali sme špičkové vape pero, ktoré sa dá rozdeliť na dve samostatné časti. Prvou je ozrutná, až 1 000 mAh batéria s tlačidlami a pekným krytom, druhou pre zmenu 190 mAh batéria s magnetickým konektorom, ku ktorému sa pripája vape cartridge. Čo teda hovoríme na tento kúsok parádnej inovácie? Ako dlho niečo také vydrží fungovať na jedno nabitie?

cbd predajna sk

ccell fino recenzia weedblog.sk
CCELL Fino ponúka skvelé skúsenosti s vapovaním

Batéria CCELL Fino

Po modeloch M3, M3b, M3b PRO, Silo, Palm a Rizo prišiel rad i na CCELL Fino. Ako už bolo spomenuté, ide o pokrokovú batériu, ktorá sa rozdeľuje na dve časti – dve rôzne batérie. Samozrejme, fungovať spolu s cartridge môže len jedna. Tá druhá v podstate slúži ako externý zdroj elektrickej energie, kde sa jej vojde vcelku dosť. Dokopy je k dispozícii 1 190 mAh kapacita, ktorá zvládne poháňať zariadenie aj niekoľko dní. Nabije sa pritom len za pár desiatok minút.

Čo sa týka špecifikácie, tak batéria CCELL Fino ponúka až 8 rôznych nastavení voltáže (od 2,2 V do 3,6 V), ktoré určujú chuť aj hustotu vytváranej vodnej pary. Nechýba, samozrejme, ani predhrievanie systému, pričom to trvá zhruba tých 10 sekúnd. Prítomné LED svetlá upozorňujú na aktuálnu úroveň energie vrátane aktuálnej úrovne voltáže, vďaka čomu si viete jedným klikom na tlačidlo prispôsobovať kvalitu pary. Tá je za bežných okolností chutná a šťavnatá. Rozhodne je lepšia ako pri lacných alternatívach bez nastavení.

Batériu Fino od CCELL je možné bez problémov skryť do dlane. Platí to ako o veľkej, tak aj o malej batérii, ktorá je naozaj malá. Veľkosťou pripomína palec stredného vzrastu. Konštrukciu tvoria dva hlavné materiály, medzi ktorými figuruje ako hliník, tak i plast. Povrch zariadenia pokrýva štýlovo vyzerajúca koženka a spoje zabezpečujú zabudované magnety. A to vrátane vape cartridge, na ktorú sa skrutkuje špeciálny magnet so závitom 510.

ccell fino skusenost weed blog
CCELL Fino má dve časti, jedna z nich je na fotografii

Batéria má veľmi jednoduché ovládanie bez displeja. Elektronické zariadenie je v podstate stále zapnuté, takže jediné, čo sa robí pred samotným používaním, je nastavovanie voltáže alebo zapínanie predhrievania systému.

RECENZIA CCELL Fino

RECENZIA CCELL Fino nás presvedčila, že nie je vape batéria ako vape batéria. Klasiky za pár euro síce fungujú, no chýba im to, čo robí z Fina Fino. A to je ozrutná kapacita vrátane variabilných nastavení voltáže, ktorých je tentokrát až osem. Tieto dve vecičky predstavujú dva veľmi dôležité parametre, na ktoré by sa pri výbere vape batérie na konopné destiláty rozhodne nemalo zabúdať.

CCELL Fino predstavuje ultimátnu vape batériu pre náročnejších používateľov, ktorí si potrpia na detaily a poriadnu technológiu. Disktétna veľkosť, obrovská batéria, kvalitná para, jednoduché používanie, moderný dizajn a variabilná voltáž z nej robia produkt, po akom sa obzrie nejeden milovník konopných destilátov. 10/10