CCELL M3 batéria a RECENZIA od WEEDBLOGu. Aký je znovu použiteľný vape pen od jednej z najvyhľadávanejších značiek? Po kúsku s názvom Fino sme vyskúšali aj batériu CCELL M3, ktorá je síce jednoduchá, no zároveň aj dobrá. Elektronická cigareta je vybavená univerzálnym závitom v štandarde 510, pričom nemá žiadne tlačidlá. Preto tá jednoduchosť. Stačí len potiahnuť a začne vznikať jemná konopná para. Čo teda hovoríme na tento podarený kúsok z Číny? Oplatí sa za tých pár drobných?

cbd predajna sk

m3 bateria ccell skusenost weed blog sk
CCELL M3 je tu pre toho, kto od vape batérie veľa neočakáva

Batéria M3 CCELL

Batéria M3 od CCELL nemá žiadne tlačidla, takže neponúka ani žiadne nastavenia. Používateľ môže preto zabudnuť na predhrievanie systému aj nastavovanie voltáže. Nič také tento model neumožňuje. Jediné, čo sa s batériou M3 dá robiť, je inhalácia konopného destilátu v podobe pary. A tá je v tomto prípade priemerná. Rozhodne ju nemožno prirovnávať ku konopnej pare z CCELL Fino, ktorá je neporovnateľne chutnejšia.

Konštrukcia má tak kompaktné rozmery, že sa batéria bez problémov skryje i do dlane menšieho vzrastu. Čo sa týka materiálov, tak ide o bežnú kombináciu plastu a kovu, preto nič prémiové. Vape cartridge sa skrutkuje na závit 510, čo je v týchto dňoch bežný štandard.

m3 bateria ccell skusenosti
Batéria CCELL M3 ponúka priemerné skúsenosti, ktoré nenahnevajú, no ani nepotešia

RECENZIA M3 CCELL

Diskrétna konštrukcia, žiadne krkolomné nastavenia ani žiadne tlačidlá. Batéria M3 nás v RECENZII presvedčila, že stavila na jednoduchosť, a to je dobre. Preto možno povedať, že je určená ako pre začiatočníkov, tak aj pre skúsenejších jedincov, ktorí hľadajú jednoduchosť. Je to maximálne jednoduchá vape batéria s pekným dizajnom a dobrou technológiou, za ktorou sa ozbrie aj náročnejší používateľ. 9/10