Batéria CCELL Fino spôsobila vo vape priemysle také menšie zemetrasenie. A nie je sa ani čomu čudovať. Prečo? Stačí sa pozrieť na konštrukčné prevedenie novinky, ktoré sa jednoznačne vymyká súčasným štandardom. Nejde tu totiž už len o batériu, ktorá dokáže nahrievať husté konopné destiláty, ale niečo, čo kombinuje dve batérie do jedného vape produktu s až 1 190 mAh kapacitou. Ako to teda celé funguje? Čo všetko je za necelých 50 euro k dispozícii?

cbd predajna sk

ccell fino
Batéria CCELL Fino kombinuje dve batérie do jedného produktu, vďaka čomu vzniká vape s poriadne veľkou výdržou (FOTO ccell.com)

Batéria CCELL Fino

Čo sa týka modelu CCELL Fino, tak ide, ako už bolo spomenuté, o kombináciu dvoch batérií. Jedna z nich je hlavná časť so závitom 510 a druhá pre zmenu externá batéria (dokopy 1 190 mAh) s notifikačným LED svetlom. Zobrazovací panel ukazuje dôležité informácie, ako je napríklad výdrž alebo aktuálne nastavenia. Technologickej výbave nechýba však ani 8 rôznych voltážnych nastavení, ktoré menia teplotu a teda aj samotnú kvalitu nahrievania. Rozsah začína pri 2,2 V a končí až pri 3,6 V, čo znamená, že je k dispozícii pomerne slušný výkon.

Skúsenosť

Aké máme skúsenosti? Vape batéria CCELL Fino pre cartridge so závitom 510 ponúka nadštandardnú skúsenosť. Nie je to však dizajnom alebo použitými materiálmi, ale skôr technologickou výbavou. Len veľmi málo batérií na vapovanie hustých konopných destilátov ponúka takú špecifikáciu, akou sa môže pýšiť tento podarený kúsok s jemnou konopnou parou. Cartridge je navyše prepojená prostredníctvom šikovného magnetu, takže netreba dokolečka stále niečo skrutkovať. Čo viac si priať?