PUFF HOUSE e cigareta a RECENZIA od WEEDBLOGu. Aká je jednorazová cigareta od ambicióznej značky PUFF HOUSE z Hongkongu? Prinášame skúsenosti s disposable vape, ktoré je po novom k dispozícii v prevedení 800 puffs (batéria porástla na 550 mAh). A to ako s nikotínom, tak aj bez. V tomto prípade navyše hovoríme o atypickej nikotínovej látke s názvom Nikotín Benzoát so zaujímavými vlastnosťami. Na internete sa napríklad dočítate, že má skvelé chuťové vlastnosti, znižuje podráždenie hrdla a udržiava stabilitu nikotínu ako takého. Čo však hovorí skúsenosť z praxe?

CBD predajnaizy vape

PUFF HOUSE e cigareta RECENZIA weedblog
PUFF HOUSE e cigareta RECENZIA

Slovenský spotrebiteľský trh s elektronickými cigaretami na jedno použitie začína pomaličky, ale isto praskať vo švíkoch. Za uplynulý rok sa u nás objavilo toľko nových vape značiek, že je v týchto dňoch problematické vybrať kvalitnú jednorazovú e cigaretu aj pre ostrieľaného vapera. Kúsky s názvom PUFF HOUSE možno vyzerajú ako mnoho iných (napr. ELFBAR 600), no čo sa týka takej chuti, vape hitu či hustoty vytváranej vodnej pary, tak bez akýchkoľvek pochýb vyčnievajú z veľmi dlhého radu. Aj to je jeden z dôvodov, prečo sme i o nich napísali zopár viet.

PUFF HOUSE jednorazová cigareta

Ako už bolo spomenuté, jednorazová elektronická cigareta PUFF HOUSE má po novom 550 mAh batériu, ktorá nahradila pôvodnú s kapacitou 400 mAh. Aj vďaka tomu sa výrobcovi podarilo dosiahnuť to, že teraz môže veselo ponúkať viac ako 800 ťahov. Dovtedy bolo na balení uvedených maximálne 500, čo je už dnes považované za taký slabší priemer. Objem e liquidu zostal bez zmeny, takže vape nádrž obsahuje 2 mililitre nikotínovej soli (salt), v ktorej sa nachádza takzvaný Nikotín Benzoát. Ako už nepochybne mnohí počuli, nikotín má viacero vzájomne podobných verzií, ktoré sú odlišné len v menších drobnostiach. Na výber je ale aj model e cigarety PUFF HOUSE bez tejto návykovej látky.

E-cigareta je naplnená nikotínovou soľnou tekutinou s obsahom nikotínu 20mg/ml, čo zodpovedá obsahu nikotínu 2%. Na rozdiel od bežného nikotínu sa nikotínová soľ v tele rýchlejšie vstrebáva a tým lepšie napodobňuje fajčenie a rýchlejšie znižuje túžbu po nikotíne.

PuffHouse

PUFF HOUSE vape cigareta – výdrž a chuť

Akú má PUFF HOUSE vape cigareta skutočnú výdrž? Pokiaľ by sme hovorili o priemernom fajčiarovi, tak tomu by mala vylepšená verzia elektronickej cigarety na jedno použitie vydržať 2 až 4 dni. V prípade náruživého vapera možno hovoriť o výdrži 1 až 2 dni, čo je naozaj super. Niektoré konkurenčné kúsky, ktoré ponúkajú 600 puffs, niekedy nevydržia ani 8 hodín. A to nehovoriac o chuti, ktorá po takých 400 ťahoch začne strácať šmrnc. Jednoducho povedané, už to potom to nie je to, čo na začiatku. V prípade PUFF HOUSE sa však niečoho takého netreba vôbec obávať, pretože vytváraná aerosól s vyváženou arómou ponúka stabilnú kvalitu po celý čas vapovania.

Puff House jednorazová e cigareta RECENZIA weedblog
Puff House jednorazová e cigareta RECENZIA

PUFF HOUSE e cigareta RECENZIA

Šedá myška. Aj tak možno v skratke opísať jednorazovú elektronickú cigaretu PUFF HOUSE, za ktorou stojí rovnomenný výrobca z Hongkongu. Dizajn konštrukcie je možno tuctový, no ak by padla reč na vape hit či kvalitu vodnej pary, tak sa jej momentálne dokáže rovnať len veľmi málo konkurentov na slovenskom spotrebiteľskom trhu. K pomeru zložiek PG VG sme sa ale nedopracovali, a to vrátane odporu prítomnej cievky. Ak však zoberieme do úvahy výsledok, tak rozhodne nie je na čo nadávať. Práve naopak. Pokiaľ patríte medzi milovníkov autentickej a precízne vyváženej arómy bez extrémov, tak ide o jednu z tých lepších možností. Nikotínová soľ a Benzoát je navyše skvelá kombinácia.