IZY ONE vape a RECENZIA od WEEDBLOGu. Aká je jednorazová elektronická cigareta od modernej vape značky IZY VAPE z Chorvátska? Prinášame skúsenosti s vape pen, ktorý sa pomaličky, ale isto začína objavovať na pultoch slovenských trafík aj e-shopov. Kúsok s názvom IZY ONE ponúka do 600 šlukov, pričom je na výber ako klasický tabak, tak aj množstvo ľadových a sladkých príchutí. Zákazníci si rovnako môžu vybrať, či chcú e cigaretu s návykovým nikotínom alebo bez. Čo však hovoríme na chuť tejto zaujímavej vape novinky z Balkánu za 7,90 euro?

chill shopcbd predajnashoptetizyvape.eu

IZY ONE vape RECENZIA 600 ťahov
IZY ONE vape RECENZIA 600 ťahov

Európsky JUUL, ktorý to však robí správne. Aj tak možno v skratke definovať značku IZY VAPE s jednorazovými e cigaretami bez kontroverzných pestrofarebných obalov, kde je okrem iného upozornenie, že ide o alternatívu pre DOSPELÝCH fajčiarov cigariet. A tak to má byť. Existuje množstvo konkurenčných značiek, ktoré v podstate nepriamo vábia neplnoletých na vizuálne lákavé balenia elektronických cigariet s pestrými farbami. Jednorazový vape IZY ONE je však z tohto uhla pohľadu úplne niekde inde, za čo si už na začiatku recenzie zaslúži palec hore.

IZY ONE e cigareta 600 ťahov

Jednorazová IZY ONE e cigareta obsahuje 2 ml kvalitnej tekutej náplne (e liquid), kde môže, ale aj nemusí byť celkovo 36 mg návykového nikotínu. Okrem 400 mAh batérie sa ale môže chváliť i s takzvanou RoHS certifikáciou, ktorá v podstate hovorí, že elektronický produkt na vapovanie obsahuje bezpečné látky. Samozrejme, aj v tomto prípade sa môžu objaviť nejaké tie vedľajšie účinky, no aspoň je istota, že nejde o nič príliš nebezpečné. A navyše ani sladké. Vape od IZY a jeho aerosól vyniká perfektne vyváženou chuťou bez aromatických extrémov, ako napríklad v prípade HQD.

Ultra-prenosný a ľahko použiteľný pri každej príležitosti. Zažite slobodu od popola a nepríjemného zápachu. Žiadny neporiadok. Bez rozruchu.

IZY VAPE
IZY ONE vape RECENZIA 600 ťahov
IZY ONE vape RECENZIA 600 ťahov

IZY ONE vape – chuť vodnej pary

Keďže sme už mali príležitosť vyskúšať desiatky rôznych jednorazových e cigariet, ktoré sú k dispozícii nielen na slovenskom spotrebiteľskom trhu, tak môžeme povedať, že ide o jeden z najlepšie chutiacich vape produktov. Vytváraná vodná para bez dechtu a dymu nie je príliš aromatická, no zároveň ani príliš nevýrazná, pričom niečo podobné možno povedať i o samotnej hustote. Značke IZY VAPE sa podarilo nájsť optimálny stred, na ktorom si zgustnú ako milovníci extrémne sladkých kúskov, tak aj tí, ktorým pre zmenu šmakujú menej výrazne príchute. Prečítajte si SMOK MBAR PRO RECENZIA.

IZY ONE vape – príchute s aj bez nikotínu

Elektronická cigareta IZY ONE od IZY VAPE má v repertoári až 19 rôznych príchutí s nikotínovou soľou vrátane klasického tabaku (CLASSIC TOBACOO). Medzi našich favoritov patrí však Ľadové Jablko (APPLE ICE), Ľadová Jahoda (STRAWBERRY ICE), Ľadový Melón (WATERMELON ICE), Ľadové Hrozno (GRAPE ICE), Ľadová Kola (COLA ICE) vrátane perfektného Malinového Mixu (BERRY MIX), kde sú čierne aj červené maliny. Chorvátska značka ponúka navyše jednorazové e cigarety ako s návykovým nikotínom, tak aj bez neho. A podľa všetkého to platí o každej jednej príchuti v portfóliu, za čo si IZY ONE zaslúži ďalší palec hore.

IZY ONE vape RECENZIA 600 ťahov
IZY ONE vape RECENZIA 600 ťahov

IZY ONE vape RECENZIA

Ak hľadáte majstrovsky vyváženú vape arómu, ktorá nie je extrémne sladká, no zároveň ani extrémne nevýrazná, tak môže ísť o jednu z ideálnych volieb. IZY ONE vape je zlatá stredná cesta s priemerne vysokou cenovkou. Jednoducho povedané, veľa muziky za málo peňazí. Treba sa len pripraviť na to, že jeden šluk poskytne len 34 mikrogramov účinnej látky. Jednorazová elektronická cigareta nie je teda až tak silná ako podaktorá konkurencia, čo však vôbec nie je na škodu. Vďaka tomu ide o perfektný vape pre ľudí, ktorí sa venujú vapovaniu len z času na čas, nie pravidelne. Pre tuhších fajčiarov či vaperov sú vyrobené alternatívne e cigarety s takpovediac silnejším ťahom.