SMOK MBAR PRO vape pod a RECENZIA od WEEDBLOGu. Aká je jednorazová e cigareta od známej značky SMOK tech? Kúsok s názvom MBAR PRO prišiel na svet vďaka spolupráci s ostrieľaným výrobcom vysoko-kvalitných e liquidov, ktorý si hovorí AQUA VAPE, pričom ponúka okolo 500 šlukov vrátane vyváženej chute aj hustej pary. Odpor aj v tomto prípade dosahuje iba 1,6 Ohmu (podobne ako HQD WAVE), zatiaľ čo chuť vytváranej vodnej pary pripomína obľúbenú e cigaretu IZY VAPE. Tekutá náplň v SMOK vape má však tak trošku chutnejšie, autentickejšie prevedenie.

nikotininak.sk

SMOK MBAR PRO vape pod RECENZIA
SMOK MBAR PRO vape pod RECENZIA

Ako sme už písali v teste IZY ONE vape, v súčasnosti len málo jednorazových elektronických cigariet na slovenskom spotrebiteľskom trhu ponúka takzvanú vyváženú arómu vodnej pary. Väčšina z nich ide až do aromatických extrémov, čo, samozrejme, značnej časti užívateľov prekáža. A to bez ohľadu na to, či ide o vape s nikotínom alebo bez nikotínu. SMOK MBAR PRO pod je v tomto ohľade odlišný, pretože má chuť, ktorá nadchne nejedného milovníka zlatej strednej cesty. A to ani zďaleka nie je všetko. Čo teda ešte stojí za chválu alebo kritiku?

SMOK MBAR PRO vape pod (e cigareta)

SMOK MBAR PRO vape pod je malá, kompaktná jednorazová e cigareta v tvare vape zariadenia s názvom POD, čo je v podstate ploský vape PEN. Ak by sme si však nevšímali tvar, tak ide presne o to isté – elektronickú cigaretu. Kúsok MBAR PRO od renomovanej značky SMOK, ktorá za zaoberá vývojom a výrobou špičkových vaporizérov na liquid, obsahuje 2 ml tekutej náplne od značky AQUAVAPE vrátane 500 mAh batérie. Náplň ale nie je možné dopĺňať a akumulátor zase dobíjať, preto je k dispozícii niečo okolo 500 ťahov. A to vrátane širokého, ergonomicky vytvarovaného náustku, ktorý sedí v ústach asi ako zadok na šerbli.

Vopred nabitá jednorazová e cigareta, ktorá je ideálna na vaping na cestách. Má 500 mAh batériu a dokáže vyprodukovať približne 550 ťahov. Používa systém aktivovaný inhaláciou, takže sa nemusíte obávať žiadnych tlačidiel. Vďaka tomu je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si chcú užiť bezproblémový zážitok z vapovania.

AQUA VAPE
SMOK MBAR PRO vape pod RECENZIA
SMOK MBAR PRO vape pod RECENZIA

SMOK MBAR PRO – chuť vodnej pary

Vape pod SMOK MBAR PRO chutí veľmi podobne ako obľúbený vape pen IZY. Chuť nie je prehnane aromatická, no zároveň ani prehnane slabá. Je to niečo medzi, čiže zlatá stredná cesta. Čo sa však týka takej autentickosti nadštandardne hustej pary bez špliechania, tak jednorazové elektronické zariadenie MBAR PRO má bližšie skôr k špičkovým vape cigaretám HQD. A to aj prípade, ak by sme sa bavili o množstve nikotínu v jednom ťahu, ktoré v tomto prípade dosahuje veľmi slušných 80 až 94 mikrogramov návykovej látky nikotín. HQD WAVE má až 120 mikrogramov, zatiaľ čo IZY vape cigarety ponúkajú na základe uverejnených informácií na baleniach od tých 30 do 70 mikrogramov na jeden ťah. Čo balenie, to iný údaj.

SMOK MBAR PRO – jednorazová výdrž

Jednorazová e cigareta SMOK MBAR PRO má podľa informácií priamo od výrobcu vaporizérov vydržať do tých 550 ťahov. Podobne ako pri iných jednorazovkách, aj v tomto prípade je uvedené číslo závislé od toho, ako často a ako silno používateľ ťahá z náustku. Ide o dva veľmi podstatné faktory, ktoré vplývajú na celkovú výdrž každej jednej elektronickej cigarety vrátane tejto. Ostrieľanejším vaperom môže preto vydržať o pár desiatok šlukov menej ako tvrdí značka SMOK alebo AQUA VAPE, ktorá MBAR PRO taktiež ponúka vo svojom e-shope. Za tie peniaze to ale rozhodne stojí, pretože prítomná technika vytvára veľmi autentickú arómu s vysokou úrovňou kvality.

SMOK MBAR PRO vape pod RECENZIA
SMOK MBAR PRO vape pod RECENZIA

SMOK MBAR PRO vape pod RECENZIA

Nízky odpor o veľkosti 1,6 Ohmu, pevná a ergonomická konštrukcia od skúseného výrobcu vaporizérov alebo prvotriedny liquid v podobe nikotínovej soli od renomovanej vape značky. Čo viac si priať? Jednorazový vape pod SMOK MBAR PRO nás v recenzii presvedčil, že zaslúžene patrí medzi najlepšie vape na slovenskom spotrebiteľskom trhu. Ak hľadáte hustú, poriadne citeľnú aerosól, ktorá má okrem iného aj vyváženú, autentickú chuť, tak ste práve ju práve našli. Dva palce hore. Za tento podarený kúsok navyše nedáte viac ako 7 euro, o čom sme sa v jednej z miestnych trafík presvedčili na vlastnej koži. Jednoducho povedané, veľa muziky za málo peňazí.