Jednorazová e cigareta Elf Bar patrí na základe našej skúsenosti medzi najlepšie elektronické cigarety. Na Slovensku nie je síce až tak populárna ako vape Salt Switch, no to hneď neznamená, že nemá čo ponúknuť. Práve naopak, ak by sme porovnali pomer medzi kvalitou a cenou, ktorý Elf Bar vape ponúka, tak nemá žiadneho poriadneho konkurenta. A to bez akejkoľvek štipky srandy.

CBD predajna

Najsilnejšou stránkou tohto špičkového vape penu je ale predovšetkým veľká paleta rôznych modelov a príchutí, medzi ktorými nájdete obľúbený Blue Razz, Watermelon, Grape alebo Apple Peach. Čo sa týka modelov, tak je na výber 800, 1 500, 2 500 aj 5 000 šlukov. Na svoje si preto príde takmer každý jeden milovník vapovania. Prečítajte si ELFBAR 600 RECENZIA.

Elf Bar vape pen
Elf Bar vape pen

Elf Bar e cigareta

Elf Bar je jednorazová elektronická cigareta, ktorá má hneď niekoľko nemalých výhod. Keďže ju možno používať hneď po vytiahnutí z balenia, tak netreba nikde nič napĺňať ani nič nabíjať. Ide o praktické elektronické zariadenie na vaping, ktoré začne fungovať pri každom potiahnutí z prítomného náustku. A keďže má kompaktné rozmery, tak ho možno uschovať v tesnejšom vrecku nohavíc.

Preto sú e cigarety, ako je napríklad Elf Bar, populárne aj medzi takými užívateľmi, ktorí nemajú s vaporizáciou tekutého e liquidu takmer žiadne skúsenosti. Jednorazový vape pen láka dokonca aj mnohých fajčiarov bežných cigariet, ktorí chcú presedlať na podstatne zdravšiu a voňavú alternatívu bez škodlivého dechtu. Pre tuhých fajčiarov a odporcov sladkých e liquidov sú navyše k dispozícii aj príchute s klasickým tabakom. A to vrátane náplne bez nikotínu, ktorú ocení každý, kto sa chce zbaviť zlého návyku.

Druhy Elf Bar vape pen

Vape pen Elf Bar je k dispozícii ako v rôznych príchutiach, tak aj v rôznych modeloch s rôznym počtom šlukov. Od tých sa, samozrejme, odvíja aj samotná cenovka, ktorá rastie spolu s výdržou jednotlivého modelu. Na výber je napríklad dostupný Elf Bar 800, 1 500 alebo model 2 500, kde je k dispozícii až 2 500 šlukov.

Všetky tri jednorazové elektronické cigarety disponujú kompaktnými rozmermi, takže nebude absolútne žiadny problém s ich úschovou. Líšia sa iba výdržou a cenou, ktorá začína na 13 eurách a končí pri necelých 32 eurách. Najvyšším modelom je model 5 000 za zhruba 50 euro, kde možno dokonca pripojiť USB C konektor a nabíjať vybitú batériu. Liquid tam však nenaplníte, takže keď sa minie, vape pen môže ísť do elektronického odpadu.

Príchute Elf Bar vape

Elf Bar vape ponúka obrovskú paletu rôznych príchutí, ktoré sú perfektne namiešané, preto je veľmi ťažké povedať, ktorá z nich je tá najlepšia. Nám osobne chutil Blue Razz Lemon, Grape aj Apple Peach. Ide o takzvanú nikotínovú soľ, ktorá neškriabe v krku a má intenzívnejšiu, k realite bližšiu chuť. Najmä, ak je reč o ovocí, ktoré v podaní tejto skvelej jednorazovej e cigarety nemá takmer žiadnu chybu. O našich skúsenostiach si ale povieme až v poslednom odstavci tohto článku, kde nájdete zmienku aj o kvalite vodnej pary.

Elf Bar vape
Elf Bar patrí medzi najlepšie elektronické cigarety na slovenskom spotrebiteľskom trhu

Akú má Elf Bar cenu?

Ako už bolo spomenuté, cena Elf Bar vape začína pri 13 eurách, za ktoré je k dispozícii najdostupnejší model 800. Lepší model 1 500 stojí 16 euro, zatiaľ čo ešte lepší takmer raz toľko. Cena modelu 2 500 dosahuje na oficiálnom e-shope 31,70 euro, pričom cena modelu 5 000 s raz tak veľkou výdržou zhruba 50 euro. V takom prípade bude už ale potrebné použiť aj USB C nabíjačku, ktorá v prípade vybitia zabudovanej batéria doplní chýbajúcu šťavu. Cenovo najvýhodnejšia je, samozrejme, tá najdrahšia e cigareta v ponuke renomovaného výrobcu s medzinárodným pôsobením.

Skúsenosti s Elf Bar vape

Naše skúsenosti s Elf Bar vape sú iba pozitívne, pretože nie je v tomto prípade ani čo vytknúť. Ak hľadáte jednorazovú e cigaretu s nikotínom, ktorá za tie peniaze skutočne stojí, tak môže ísť o jednu z potenciálnych volieb. Nehovoríme, že je tá najlepšia, no rozhodne patrí medzi tie najlepšie na slovenskom spotrebiteľskom trhu. Ak navyše vychytáte dobrú zľavu, tak si viete zaobstarať špičkový vape pen s bezkonkurenčnou cenovkou, ktorého chuť nemá takmer žiadneho poriadneho súpera. Nám sa podarilo zohnať populárny model Elf Bar 800 za zhruba 10 euro, čo je pri 800 šlukoch viac ako len skvelá suma.