Vape pen s nikotínom (pod), alebo aj jednorazová e cigareta, je modernejšia a predovšetkým zdravšia alternatíva fajčenia cigariet s tabakom. Elektronická cigareta (vape pen alebo vape pod), ktorá obsahuje takzvaný nikotínový liquid, funguje na princípe vaporizácie. To inými slovami znamená, že v jej útrobách prebieha nahrievanie prítomnej tekutej náplne s účinnou látkou, vďaka čomu vzniká takzvaná aerosól. Vodná para slúži ako nosič nikotínu, ktorý sa prostredníctvom inhalácie dostane do pľúc užívateľa a potom do krvného obehu, kde začne účinkovať. Nie je preto asi ani žiadnym veľkým prekvapením, že je o kvalitný vape pen čoraz väčší záujem. Ktorý z nich je teda najlepší?

CBD predajnaizy vape

Najlepší vape pen s nikotínom
Najlepší vape pen s nikotínom vyrába napríklad aj renomovaná značka HQD. Nič však nepokazíte ani vtedy, keď si kúpite Salt Switch

Najlepší vape pen s nikotínom (pod)

Najlepší vape pen s nikotínom vyrába na základe našich bohatých skúseností renomovaná vape značka HQD, ktorá predáva svoje jednorazové elektronické cigarety WAVE alebo CUVIE po celom svete. Majú síce mierne nadštandardnú cenovku, no čo sa týka chuti, výdrže alebo účinkov, tak nemajú konkurenciu. A to aj vďaka tomu, že obsahujú nikotínovú soľ podobne ako taktiež populárna e cigareta Elf Bar.

Nič však nepokazíte ani vtedy, keď si zaobstaráte na Slovensku extrémne populárnu e cigaretu Salt Switch, ktorá je taktiež naplnená čoraz populárnejšou nikotínovou soľou. Avšak na rozdiel od vyššie spomenutej e cigarete HQD WAVE so 600 šlukmi, v tomto prípade je k dispozícii 350 až 600 ťahov. Značka Salt Brew Co. začala totiž zavádzať na trh novú technológiu, vďaka ktorej zlepšila výdrž o 150 šlukov. Prečítajte si Salt Switch má lepšiu výdrž.

Nikotínová e cigareta (pen aj pod)

Ako už bolo spomenuté, vape pen s nikotínom (pod) má v porovnaní s bežnými tabakovými cigaretami z trafiky hneď niekoľko nezanedbateľných výhod. O čom je reč? Elektronická cigareta nevytvára karcinogénny a smradľavý dym, ale vodnú paru (aerosól), ktorá môže mať chuť čistého tabaku, ovocia alebo cukríkov či žuvačky. Možností je naozaj veľa. Jednorazové elektronické cigarety sa však okrem chuti medzi sebou odlišujú aj svojou výdržou. Niektoré vydržia 300 ťahov, iné až 800. Existujú však aj také, ktoré ponúkajú viac ako 2 000 šlukov. No tie sa už na e cigarety príliš nepodobajú, pretože sú veľké asi ako prenosné vaporizéry do ruky. Ako teda vybrať kvalitný vape pen?

Medzi to najlepšie patrí aj Elf Bar vape s nikotínom
Medzi to najlepšie patrí aj Elf Bar vape s nikotínom (pod). Podobne ako HQD, aj v tomto prípade je reč o perfektnej chuti

Ako vybrať vape s nikotínom?

Pri výbere vape penu je dôležitá chuť aj výdrž, pretože hovoríme o jednorazovej elektronickej cigarete, ktorú nemožno znovu naplniť ani dobiť elektrickou energiou. Preto je potrebné vybrať vape pen, ktorý pochádza od overeného výrobcu s pozitívnymi recenziami. V opačnom prípade môže zákazník zostať nemilo prekvapený zlou chuťou alebo slabou hustotou vodnej pary. Najlepšie je, ak značka predáva svoje vape produkty vo viacerých krajinách, najmä u nás v Európe alebo v Spojených štátoch amerických. Medzi takých výrobcov patrí napríklad aj renomovaná značka HQD, ktorá má v ponuke vape pen HQD WAVE s jemnou aj skvele chutiacou nikotínovou soľou. Prečítajte si Ako vybrať e cigaretu?

Kvalitný vape s nikotínom

Čo všetko by mal mať kvalitný vape pen s nikotínom? Ako už bolo spomenuté v odstavci vyššie, medzi základné faktory, na základe ktorých sa treba rozhodovať, sú predovšetkým recenzie a skúsenosti iných užívateľov. Vďaka ním sa potenciálny zákazník dopracuje k informáciám, ako je kvalita chute alebo kvalita výdrže jednorazovej elektronickej cigarety. Existujú ako lacné e cigarety so zlou chuťou a slabou výdržou, tak aj drahšie e cigarety s parádnou chuťou a výdržou, akú výrobca udáva na balení vape produktu. Niektoré kúsky môžu mať síce na papieri, že ich batéria alebo náplň zvládne 300 alebo 400 šlukov, no realita zväčša býva taká, že prestanú fungovať už po 200 ťahoch.