R4VE kofeínové vrecúška a RECENZIA od WEEDBLOGu. Aké sú energy pouches od poľskej značky R4VE? Prinášame skúsenosti s horúcim hitom medzi vrecúškami do úst. Produkt je v podstate akousi alternatívou kávy alebo energetických nápojov. Užívateľ nemusí nič konzumovať, stačí len vložiť vrecúško medzi ďasná a líce a počkať na rýchly účinok. Nič viac, nič menej. A to všetko bez obsahu nikotínu alebo tabaku. Čo teda hovoríme na tento kúsok?

cbd predajna skrpcbd.sk

rave energeticke vrecuska skusenosti weedblog
RAVE energetické vrecúška

R4VE kofeínové vrecúška

Kofeínové vrecúška od R4VE sú, podobne ako nikotínové vrecúška, k dispozícii vo viacerých príchutiach a vo viacerých úrovniach sily. To inými slovami znamená, že si užívateľ môže vybrať chuť aj silu produktu. My osobne sme hodili očko na MERRY CHERRY, čo je v preklade veselá čerešňa, a musíme povedať, že ide o aromatický skvost. Je to akoby ste mali v ústach veľmi chutnú žuvačku, ktorá vám okrem iného oklame mozog, aby si myslel, že nie ste unavení. O tom je kofeín.

Čo sa týka obsahu jedného puku, tak balenie obsahuje 20 energetických vrecúšok vrátane priestoru na odkladanie použitých kúskov. Jedno vrecúško váži 0,5 gramu, pričom neobsahuje žiadny tabak ani nikotín.

r4ve kofeinove vrecuska recenzia weed blog
Kofeínové vrecúška

RECENZIA

Kofeínové vrecúška R4VE majú punc kvality. A to preto, lebo výrobca disponuje medzinárodným certifikátom kvality podľa uznávanej normy ISO 9001:2015. To v preklade znamená, že všetko, čo je v jeho ponuke, vyrába prostredníctovom špičkovo nastavených výrobných procesov so vstupnou, medzi operačnou aj výstupnou kontrolou kvality. Preto majú vrecúška tak skvelú chuť aj citeľný účinok na únavu.