Innokin GO S vaporizér a RECENZIA od WEEDBLOGu. Aké je vape na liquid od značky Innokin? Prinášame skúsenosti s lacným, no skvelo vybaveným vaporizérom na tekuté náplne, ktorý sa rozhodne nemá za čo hanbiť. Výrobca tvrdí, že vape nádrž (tzv. tank) s náustkom vyrobil z prvotriedneho plastu, ktorý spĺňa vysoké potravinárske štandardy. Ako to však funguje v praxi? Aká je para alebo chuť?

cbd predajna sk

innokin go s vaporizer skusenosti weedblog
Innokin vyrobil lacný, no dobre vybavený vaporizér. Balenie zahŕňa až 2 tanky

Innokin GO S vaporizér

Vaporizér na liquid Innokin GO S je aj napriek nízkej cenovke vybavený od päty až po uši. Prvou vecičkou, ktorá stojí za zmienku, je špeciálne vyvinutá cievka s prírodnou bavlnou a takzvanou drevovlákninou. Zariadenie vďaka tomu vytvára relatívne hustú, jemnú a zároveň i dobre chutiacu vodnú paru. A to všetko bez komplikovaného nastavovania. Na konštrukcii je len jedno hlavné tlačidlo, ktoré po stlačení aktivuje fungovanie vaporizéra.

Objem vape nádrže (tank) z potravinárskeho plastu dosahuje ideálne 2 ml. Tekutá náplň sa vkladá prostredníctvom otvoru na vrchnej časti nádrže, ktorý je utesnený silikónom, aby nič nevytekalo. Stačí len slajdnúť s vrchnou časťou do jednej zo strán, a od toho momentu je k dispozícii.

innokin go s recenzia weed blog
Konštrukcia vaporizéra nie je veľká, zmestí sa aj do menšieho vrecka

Odpor dosahuje 1,6 Ohmu, zatiaľ čo výkon 13 W.

Čo sa týka rozmerov vaporizéra Innokin GO S, tak ide o rozmerovo menšie elektronické zariadenie, ktoré sa hravo zmestí i do menšieho vrecka. A to aj napriek faktu, že prítomná batéria dosahuje slušných 1 500 mAh. Vyzerá to ako také hrubé pero, ktoré zvládne na jedno nabitie fungovať aj celý deň.

RECENZIA

Vaporizér Innokin GO S nás v RECENZII presvedčil, že nie všetko lacné musí byť automaticky aj zlé. Áno, šetrilo sa nikede, no rozhodne nie pri cievke alebo konštrukcii. Skôr by sa dalo povedať, že to šetrenie je cítiť pri použitých materiáloch. Žiadny kov, len potravinársky plast. To mu však neprekáža v tom, aby vytváral hustú a zároveň aj chutnú aerosól. Špeciálna cievka s bavlnou a drevovlákninou predsa len má svoje čaro. 8/10