Puffco vaporizéry na koncentráty patria medzi to najlepšie, čo dnes ponúka spotrebiteľský trh s vaporizérmi. Nejde len o dizajnové lahôdky, ale prepracované mašiny pre náročnejších používateľov, ktoré skrývajú pokročilú vape techniku. Ide o kombináciu moderného dizajnu a špičkovo fungujúcich technologických riešení, o čom nás presvedčili i naše vlastné skúsenosti. Ak teda hľadáte niečo, čo dokáže spracovať konopné koncentráty na jednotku s hviezdičkou, tak ste potom na správnej adrese. Tieto vaporizéry sa rozhodne nemajú za čo hanbiť.

cbd predajna

puff co vaporizer
Puffco vaporizér

Puffco vaporizér

Puffco vaporizér na vapovanie koncentrátov nie je len jeden, je ich hned niekoľko. Existujú malé a kompaktné, ale aj veľké kúsky s poriadnym výkonom. Na výber je ako vreckový model Proxy, tak aj väčší model Peak, ktorý vyniká minimalistickým dizajnom a mohutnou modulárnou konštrukciou. Modulárnou preto, lebo vaporizéry možno rozložiť na jednotlivé diely a potom zase jednoducho zložiť. Používateľ si tak dokáže napríklad meniť takzvané vapovacie komory aj bez toho, aby bol technicky zdatnejší. Stačí len použiť trošku viac sily.

Nový Peak Pro je vrcholom hash technológie. Táto prémiová inteligentná súprava poskytuje neuveriteľnú chuť a bezkonkurenčný výkon. Odomknite plný potenciál pomocou rozhrania s jedným tlačidlom, hlbokého prispôsobenia prostredníctvom aplikácie Connect a patentovanej 3D komory.

Puffco

Skúsenosti

Akú máme skúsenosť? Naše skúsenosti odrážajú cenovku, ktorá nie je v prípade modelu Peak Pro žiadna drobnosť. Ide o drahý, no zároveň i špičkovo vybavený kúsok s moderným vizuálnym prevedením. Zabudovaná technika dokáže premeniť akýkoľvek DAB na jemnú paru – aerosól so zachovanými účinnými látkami. A to bez toho, aby sa používateľ zašpinil od koncentrátu. Výrobca Puff co vaporizérov totiž ponúka okrem iného aj šikovné pomôcky na praktické dávkovanie vstupného materiálu.