Vaporizér PAX možno bez obáv označiť za jeden z najvyhľadávanejších vaporizérov na sušinu. Nemá v tom však prsty len minimalistické vizuálne prevedenie, ale aj náklad pokročilej techniky, ktorá sa postará o to, aby boli k dispozícii skvelé používateľské skúsenosti. A je to naozaj tak. Vďaka našej skúsenosti môžeme bez obáv povedať, že ide okrem iného o skvelo fungujúce elektronické zariadenia na vapovanie. Preto možno povedať, že sú pekné i dobré. Aké modely sú teda k dispozícii? Oplatí sa niečo také vôbec zaobstarať?

cbd predajna sk

vaporizer pax
Vaporizér od značky PAX prekvapí jemnou parou a poteší moderným minimalistickým dizajnom

Vaporizéry PAX

PLUS, MINI alebo ERA. Ponuka výrobcu vaporizérov PAX nezahŕňa len jeden, ale hneď niekoľko podarených kúskov. Výber závisí od toho, čo budúci používateľ očakáva. V prípade modelu PLUS, ktorý patrí medzi to najlepšie z ponuky, hovoríme až o 10-ročnej záruke, až 0,5 gramovej komore a schopnosti spracovať lepkavé konopné koncentráty – alebo aj DAB. Pri kúsku s názvom MINI je pre zmenu k dispozícii kompaktná konštrukcia, ktorá skrýva nahrievanie za 22 sekúnd vrátane batérie na 2,5 hodiny používania. To je na jedno nabitie akumulátora 8 až 10 použití.

Špičkový prenosný vaporizér na dvojaké použitie. PLUS prináša to najlepšie z vášho kvetu a sústreďuje sa na hladké použitie bez ostrého dymu. Vychutnajte si kvet aj koncentrát z jedného zariadenia.

PAX

Skúsenosti

Akú máme skúsenosť? Keďže tieto vaporizéry hrajú prvú ligu, nie je im ani čo vytknúť. Jednoducho povedané, majú asi všetko, čo by mal mať vaporizér v ich cenovej kategórii. Sú rýchle, majú dobrú výdrž a vytvárajú tak jemnú aerosól, že tomu nebudete chcieť veriť. Minimalistický dizajn je tu teda len akousi čerešničkou na torte, ktorú si všimnete ako prvú. Oplatí sa to teda? Rozhodne áno, a to najmä, ak je reč o zlatej strednej ceste – kúsku s názvom PAX MINI.