Hemphilia sprchový gél a RECENZIA od WEEDBLOGu. Aká je konopná kozmetika od vyhľadávanej talianskej značky Hemphilia? Prinášame skúsenosti so sprchovým gélom, ktorý je vhodný ako na sprchovanie, tak aj na kúpanie. Nejde tu však len o konope. Produkt má v obsahu okrem iného aj pomaranč vrátane škorice, čo mu dáva prenikavú arómu i množstvo priaznivých účinkov na pokožku. Aký teda je?

cbd predajna sk

hemphilia sprchovy gel skusenosti weed blog
Hemphilia vytvorila skvelý sprchový gél pre náročnejších zákazníkov

Hemphilia sprchový gél

Hemphilia sprchový gél, ako už bolo spomenuté, neobsahuje len vitamíny a minerály z konope. Výrobca ho totiž spestril pridaním celkom slušného množstva esenciálnych olejov, ktoré pochádzajú z pomaranča, kôry škorice alebo kvetov harmančeka. A to vrátane extraktu z kvetov nechtíka lekárskeho. Je to taký zhluk zdravých vecičiek v jednom konopnom produktu na sprchovanie.

Sprchový gél od Hemphilia ponúka aromatickú vôňu, kde sa strieda pomaranč so škoricou. Jeho konzistencia je síce riedkejšia, no ak sa dobre napení, výsledok za to naozaj stojí. Gél vytvára jemnú, aromatickú penu, ktorá vyživuje aj hydratuje pokožku. A to vrátane vlasov, ktoré sú už po niekoľkých použitiach ako nové.

hemphilia sprchovy gel recenzia weedblog
Sprchový gél od značky Hemphilia ponúka aromatickú vôňu škorice a pomaranča

RECENZIA

RECENZIA sprchového gélu od značky Hemphilia nás presvedčila, že na tom, s čím sa sprchujeme, skutočne záleží. Prečo sa starať o pokožku s obyčajným sprchovým gélom, keď na to môžeme použiť produkty, ako sú tie od Hemphilie? Gél, na ktorý sme hodili očko, obsahuje náklad rôznych esenciálnych olejov vrátane oleja z konope, čo vytvára ultimátnu kombináciu pre náročnejších užívateľov. 9/10