Hemphilia konopné mydlo a RECENZIA od WEEDBLOGu. Aké je špeciálne mydlo na ruky aj telo od ostrieľanej talianskej značky? Prinášame skúsenosti s vysoko-kvalitnou konopnou kozmetikou pre náročnejších užívateľov, ktorá v sebe skrýva množstvo vitamínov, minerálov a rôznych látok na efektívne vyživovanie aj hydratáciu pokožky. Čo teda hovoríme na tento kúsok z dielne výrobcu, ktorý si hovorí Hemphilia?

cbd predajna sk

hemphilia mydlo z konope skusenosti weed blog
Hemphilia vytvorila univerzálne mydlo na ruky aj telo, ktoré obsahuje ako konope, tak aj pomaranč, eukalyptus a borovicu

Hemphilia Konopné mydlo

Konopné mydlo s dávkovačom od značky Hemphilia obsahuje ako konopný olej, tak aj organický esenciálny olej zo sladkého pomaranča, eukalyptu a borovice lesnej. Je to taký koktejl z prírody, ktorý neobsahuje nič, čo nie je organické, čiže prírodné. Ako sme už písali, výrobca využíva vstupné suroviny výhradne z certifikovaných BIO fariem, čo zabezpečuje veľmi vysokú úroveň kvality jeho kozmetických produktov.

Mydlo má prenikavú arómu, perfektnú konzistenciu, priehľadnú farbu, jemne pení a skvelo vonia. Čo sa týka účinkov, tak už po niekoľkých použitiach bolo cítiť pevnú a vlhkú pokožku na rukách aj tele. Kombinácia toľkých esenciálnych olejov vytvorila ultimátne mydlo so širokým záberom použitia, preto ho možno použiť na všetko okrem hlavy a jej vlasov.

hemphilia konopne mydlo recenzia weedblog
Konopné mydlo od Hemphilia nemá žiadnu farbu, je totiž priehľadné

RECENZIA

Hemphilia Konopné mydlo nás v RECENZII presvedčilo, že nie je tekuté mydlo ako mydlo. Tie bežné sú dobré, no toto je výnimočné. Je vyrobené pre ľudí, ktorí chcú viac než len obyčajnú kozmetiku, kde je len konope. Hemphilia a jej konopné mydlo kombinujú v jednom produkte viacero esenciálnych olejov, vďaka čomu vznikol univerzálny kúsok pre náročnejších zákazníkov. Pomaranč, eukalyptus aj borovica pod jednou strechou. 10/10