MaryFuel patrí medzi pokrokové kanabis značky, ktoré sa zameriavajú na výrobu konopných nápojov. V tomto prípade nejde však len o obyčajný nápoj s kanabinoidmi, ale niečo, čo len tak nenájdete. Drinky sú tentokrát obohatené o účinné látky z konope, ktoré sú rozpustné vo vode. A to vrátane vyhľadávaných terpénov. Vďaka tejto inovácii možno očakávať rýchlejšiu a silnejšiu reakciu látok, ako je napríklad CBD.

maryfuel
MaryFuel vyrába a predáva pokorkové kanabis nápoje (FOTO maryfuel.com)

Značka MaryFuel a jej produkty

Značka má v portfóliu hneď niekoľko zaujímavých kanabis nápojov. Prvým, ktorý stojí za zmienku, je kúsok Party Animal. Ako už napovedá samotný názov, ide o nápoj s povzbudzujúcimi účinkami. A to vďaka prítomným terpénom. Nechýba tu, samozrejme, ani plné spektrum kanabinoidov, kde sa nachádza CBD, CBC, CBG, CBN a mnoho ďalších účinných látok z konope, ktoré sú rozpustené v prítomnej vode.

MaryFuel® je vysoko bioaktívny kanabisový nápoj, ktorý si môžu vychutnať všetky vaše bunky. Plnospektrálne kanabinoidy a kanabisové terpény vám umožnia zažiť prirodzenú chuť. Na rozdiel od iných bežných nápojov neobsahuje cukor a iné prídavné látky. Vegánska a organická certifikácia vám dá pokoj.

Ďalším zaujímavým nápojom je kúsok s názvom Hustling, kde sa nachádzajú 2 mg terpénov a vo vode rozpustný plnospektrálny olej z Konope Sativa. Čo sa týka zloženia, tak ide presne o to isté ako v prípade Party Animal a ďalších drinkov z ponuky. Rozdiely predstavujú len samotné terpény, ktoré môžu byť povzbudzujúce, hybridné (čiže vyvážené) alebo utlmujúce. Viac informácií nájdete v článku terpény a ich účinky.