Blunty od značky HEMPER si jednoducho zamiluješ. Prečo? No hlavne preto, lebo majú lahodnú konopnú arómu, a sú pripravené do ostrej akcie, pretože sú už od výroby predrolované. Značka navyše ponúka množstvo ďalších fajčiarskych doplnkov, ako sú bongá, fajky alebo nástroje na takzvané dabovanie. Nejde tu však o európskeho, ale o amerického výrobcu z Las Vegas. Čo teda ponúkajú jeho blunty? Čo všetko ešte nájdeme v ponuke?

hemper
Blunty od značky neobsahujú nikotín ani tabak. Niektoré sú dokonca vybavené skleným filtrom (FOTO hemper.co)

Značka HEMPER

Značka HEMPER má vo svojej obšírnej ponuke hneď niekoľko zaujímavých produktov a služieb. Okrem predrolovaných bluntov je k dispozícii aj takvané predplatné na fajčiarske príslušenstvo. Čo to znamená? Ak si ho niekto zakúpi, tak nadobudne pravidelný dovoz príslušenstva pre fajčiarov. Jednoducho povedané, nemusí nič kupovať v obchode, pretože mu všetko potrebné dovezu až domov. A to bez toho, aby musel čokoľvek pýtať.

Blunty od výrobcu sú v podstate predrolované konopné blunty bez nikotínu a tabaku. Niektoré majú dokonca sklený filter, vďaka ktorému sa lepšie držia medzi prstami. Na výber je hneď niekoľko príchutí, medzi ktorými nájdete čučoriedku, mango alebo červené hrozno.