HHC-PO (Hexahydrokanabiforol-O) je jedným z najnovších prírastkov na pultoch internetových obchodov. Podobne ako HHC vzniká z THC, tento kanabinoid vzniká z kanabinoidu HHC-P. Preto s ním zdieľa pomerne slušnú paletu účinkov na ľudské telo. O čom je teda reč? Najmä o hlbokej relaxácii tela a mysle. Novinka je ale podľa dostupných informácií z praxe mierne slabšia ako klasická marihuana, pričom ponúka lepšiu náladu aj bez silných psychotropných účinkov. A práve v tom sa má skrývať čaro zelenej novinky.

hhc po
Účinná látka patrí medzi novinky európskeho konopného priemyslu (FOTO pixabay.com)

Kanabinoid HHC-PO a účinky

Kanabinoid HHC PO je relatívne nová účinná látka, o ktorej v týchto dňoch veľa nevieme. Všetky dostupné informácie sa momentálne opierajú len o skúsenosti z praxe, ktorých je síce veľa, no netreba ich brať príliš vážne. Z toho, čo momentálne vieme, vyplýva to, že ide o účinky, ktoré sú podobné účinkom látky HHC. Je to teda niečo ako THC, avšak s tým rozdielom, že v tomto prípade hovoríme o citeľne slabších efektoch.

Predbežné štúdie a správy používateľov naznačujú, že HHCPO môže mať podobný terapeutický potenciál ako iné kanabinoidy, s možno menej psychoaktívnymi účinkami ako THC. Bezpečnosť a účinky na ľudský organizmus sú vo vedeckej komunite čoraz viac predmetom záujmu.

HHCfriends.de