Ktoré CBG kvapky sú najlepšie? Aká je ich cena? Aké druhy a typy existujú? Používajú sa na spanie alebo sústredenie? Ak aj vy hľadáte odpoveď na niektorú z týchto otázok, tak ste na správnom mieste. V tomto obsiahlom článku sa pozrieme na to najlepšie, čo dnes ponúka slovenský a český spotrebiteľský trh s CBG olejom. Rovnako v ňom nájdete ceny a základné delenie vrátane overených tipov, ako vybrať kvalitné CBG kvapky, ktoré fungujú ako švajčiarske hodinky. Keďže s nimi máme veľmi bohaté skúsenosti, tak vieme povedať, ktoré produkty za tie peniaze stoja a ktoré nie. Najmä však vtedy, ak je reč o zlom spánku či slabej koncentrácii. Kto teda patrí medzi našich favoritov?

CBD predajna sk

Najlepšie CBG kvapky
Najlepšie CBG kvapky

Najlepšie CBG kvapky (oleje)

Najlepšie CBG kvapky vyrába na základe našich bohatých skúseností hneď niekoľko známych značiek ako zo Slovenska, tak aj susedného Česka. Keďže sme mali príležitosť vyskúšať viaceré vysoko-kvalitné CBG oleje, tak vieme dnes povedať, ktoré sa oplatí zakúpiť. V zozname nižšie preto nájdete 5 overených kvapiek s účinnou látkou CBG (Kanabigerol) od 5 overených výrobcov, ktorým nie je čo vyčítať. V každom jednom prípade sa môžete spoľahnúť na prvotriednu chuť, pekné sfarbenie aj citeľné účinky, aké nesklamú ani toho najnáročnejšieho zákazníka či užívateľa. Niektoré CBG produkty navyše pochádzajú priamo od prvovýrobcov, ktorí si okrem iného pestujú svoju vlastnú konope.

ZOZNAM: Najlepšie CBG kvapky

  1. Via Botanica CBG olej FOCUS 10ml
  2. CurePoint CBG olej 10ml
  3. Greentica CBG olej SUPERIOR 10ml

Najlepšie slovenské CBG kvapky

Ak hľadáte najlepšie slovenské CBG kvapky, tak medzi našich favoritov patrí ako Via Botanica, tak aj Cannilav. A to preto, lebo jednu aj druhú značku založili ostrieľaní odborníci na konope a všetko, čo s ňou určitým spôsobom súvisí. Dlhoročné skúsenosti s pestovaním či so spracovaním kontroverznej rastliny sú pri ich konopných produktoch cítiť a vidieť z každého uhla pohľadu. Podobnú alternatívu, ktorá sa im dokáže vyrovnať by ste preto na pultoch slovenských alebo českých obchodov hľadali naozaj len veľmi, veľmi ťažko. Najmä, ak je reč o účinkoch, spracovaní či kvalite obsahu a zloženia. Preto ide o našich dvoch TOP favoritov, na akých nemáme čo zlé povedať, pretože sú pestovatelia aj prvovýrobcovia.

  1. Via Botanica CBG olej FOCUS 10ml
Najlepšie CBG kvapky a ich cena
Najlepšie CBG kvapky pochádzajú aj od slovenskej značky Via Botanica, za ktorou stoja skúsení odborníci na rastlinu konope

CBG kvapky na spanie

CBG kvapky na spanie musia mať špeciálne zloženie obsahu. Ak tak nie je, so zlým spánkom alebo s pomalým zaspávaním príliš nepomôžu. Čo to teda znamená? V prvom rade by mal kvalitný CBG olej na spanie obsahovať stopové množstvo THC, a to vrátane plného spektra kanabinoidov aj relaxačných terpénov. Vďaka tejto kombinácii vzniká citeľný sedatívny účinok priamo z prírody, ktorý si dokáže poradiť so zákernou nespavosťou a rôznymi spánkovými poruchami. Treba si len vybrať kvalitného výrobcu a kvalitný CBG produkt z organického konopného extraktu. Existujú totiž aj také CBG oleje, ktoré nevznikajú z prírodnej konopnej šťavy, ale z takzvaného izolátu (biely prášok).

CBG kvapky na sústredenie

Skvele fungujúce CBG kvapky na sústredenie či energiu by mali na rozdiel od CBG na spanie obsahovať čo najmenej THC (najlepšie pod 0,01 %). Dôvod tkvie najmä v sedatívnych a analgetických účinkoch spomenutej psychoaktívnej látky, ktoré by po užití robili presný opak toho, čo chce užívateľ v tomto prípade dosiahnuť. Preto sa jej zďaleka vyhýbajte. CBG olej na koncentráciu môže ale na druhú stranu obsahovať široké alebo plné spektrum kanabinoidov z konope, a to vrátane terpénov či flavonoidov s relaxačnými účinkami, ktoré vedia zredukovať prípadnú úzkosť alebo zlú náladu.

CBG kvapky (olej) – cena

Cena CBG kvapiek závisí od ich kvality, druhu alebo typu. Existujú ako organické, tak aj anorganické CBG oleje z takzvaného izolátu, ktoré nemusia obsahovať nič iné ako jednu účinnú látku. Za taký CBG produkt preto dáte podstatne menej peňazí, ako keby si kúpite CBG olej z poctivého konopného extraktu, kde je plné spektrum kanabinoidov a množstvo vyhľadávaných živín z konope. V takom prípade už ale treba počítať s tým, že si výrobca za 10ml fľaštičku s 20 % koncentráciou vypýta až okolo 70 euro. Cena lacných CBG kvapiek s obdobnými špecifikáciami, no nižšou kvalitou a slabšími účinkami sa pre porovnanie pohybuje medzi 40 až 50 eurami.

Ako vybrať kvalitné CBG kvapky?

Vybrať kvalitné CBG kvapky nie je nič komplikované. Pokiaľ ste si nevybrali z nášho zoznamu vyššie, tak sa držte základných zásad, ako je výber overeného výrobcu, organického produktu a správneho obsahu, ktorý odráža predstavy užívateľa. Ak chcete CBG na spanie a lepší spánok, tak vyberajte CBG kvapky, ktoré obsahujú THC aj plné spektrum. Ak chcete CBG na sústredenie či energiu, tak sa pre zmenu vyhýbajte THC. A čo sa týka výrobcov, tak vyberajte také značky, ktoré pestujú a vyrábajú produkty z vlastnej konope. Nadobudnete tým istotu, že nezostanete sklamaní.