Stroj s označením X10 od JROLL vyrába jointy s prvotriednou kvalitou. Ide o špičkové All in One riešenie, ktoré hravo zahanbí aj skúseného rolovača konopných cigariet. Stačí ho nakŕmiť papierovými dutinkami a stlačiť jedno tlačidlo, vďaka čomu začne prebiehať ako váženie, tak aj samotné drvenie vloženej sušiny. Keď sa tak stane, začne prebiehať podstivé plnenie dutinky, po ktorom prítomný displej zobrazí text ENJOY. Jedinou vecou, ktorú možno označiť za problém, je samotná cena. Výrobca si za túto minimalistickú srandičku pýta takmer 600 euro.

cbd predajna

x10 jroll
Stroj na výrobu brka

Mašina X10 od JROLL

Ako už bolo spomenuté, stroj JROLL X10 predstavuje komplexné riešenie takmer pre každého milovníka konope. Komplesné preto, lebo táto mašina plní vložené dutinky z papiera, a zároveň i drví a váži. Robí teda všetko, čo je potrebné urobiť na to, aby vznikol poriadny joint. Stačí len vložiť sušinu a 10 dutiniek, ktoré sa po stlačení jedného jediného tlačidla premenia na tučnučké brká. Nič viac, nič menej. Je to teda veľmi jednoduché, intuitívne obsluhovanie, čo poteší najmä technicky menej zdatných jedincov.

Sme skupina rovnako zmýšľajúcich vizionárov, ktorí neúnavne pracujú na realizácii nášho sna. Všetko to začalo myšlienkou vytvoriť kompletné riešenie, ktoré by mohlo zmeniť životy ľudí a pozdvihnúť ich skúsenosti na novú úroveň, a to jednoduchým stlačením tlačidla.

JROLL

Skúsenosti

Akú máme skúsenosť? Keďže ide o relatívne drahý produkt, tak možno mať i vysoké očakávania. A je to naozaj tak. Okrem minimalistického dizajnu je totiž k dispozícii aj prepracovaný mechanizmus na výrobu jointov, ktoré vyzerajú ako z titulnej stránky časopisu. Áno, je to drahá srandička, no ak zoberieme do úvahy, že ide o elektroniku, tak tie dva roky nepochybne zvládne. A za dva roky je možné zhotoviť relatívne slušnú kôpku bŕk. Je to teda určené skôr pre značky alebo výrobcov konopných produktov ako pre bežných spotrebiteľov.