HEMNIA CBDp cartridge a RECENZIA od WEEDBLOGu. Aká je vape cartridge od českej ostrieľanej značky HEMNIA, ktorá skrýva jeden z nových kanabinoidov na spotrebiteľskom trhu? Vyskúšali sme konopný destilát, kde je ako horúca novinka s názvom CBDp, tak aj spiaci kanabinoid CBN, a to až v 90 percentnej koncentrácii. Obsahu nechýba však ani sedatívna Kava, Valeriána lekárska alebo Medovka lekárska.

hemnia cbdp cartridge recenzia
HEMNIA vyrobila brutálnu náplň CBDp cartridge, ktorá má bezkonkurenčný obsah

HEMNIA CBDp cartridge

CBD-P cartridge od značky HEMNIA nesie originálny názov Deep Relaxation, čo úplne vystihuje jeho zloženie. Ako už bolo spomenuté na začiatku recenzie, súčasťou konopného destilátu je aj takzvaná Kava, v našich končinách pomenej známa koreňová bylina so sedatívnymi účinkami. A pomerne citeľnými. Teda aspoň čo sa týka našej skúsenosti, ktorá je len a len pozitívna.

Kava je tlmivá látka, čo znamená, že spomaľuje prenos správ medzi mozgom a telom. Kava sa vyrába z koreňa alebo pňa kríka kava (Piper methysticum).

ADF

HEMNIA vytvorila vape cartridge s celkom slušným účinkom. A to bez akéhokoľvek preháňania. Kombinácia 5% CBDp, vysokého množstva CBN (až 90 percent) a exotickej Kavy vytvára veľmi citeľný sedatívny efekt, ktorý je cítiť ako psychicky, tak aj fyzicky. Je to taký nenápadný relax mysle, ktorý môže pomôcť s produktivitou alebo lepšou náladičkou. Hodnotiť účinky len čisto novinky CBDp je asi pri takej bohatej kombinácii tak trošku zbytočné.

hemnia cbd-p cartridge skusenosti

Konopný destilát v HEMNIA CBDp vape catridge ponúka ako krásne zlatisté sfarbenie, tak aj krásnu terpénovú arómu, kde je okrem iného cítiť nádych kanabinoidu CBN a byliniek. Z tohto uhla pohľadu ide o takmer dokonalý vizuálno-vapovací zážitok.

RECENZIA

RECENZIA HEMNIA CBDp catridge Deep Relaxation nás presvedčila, že to ide aj inak. Čo je tým myslené? No to, že drvivá väčšina kanabis značiek myslí len na CBD a všetko ostatné ignoruje, čo je veľká škoda. Ak by to robili tak, ako to robí HEMNIA, boli by rozhodne niekde inde, ako momentálne sú.

Čo sa týka vape portfólia HEMNIA, tak rozhodne nie je na čo nadávať. Vyhľadávaný 1 ml objem, zdieľanie názvov medzi produktami a bezkonkurenčné kombinácie účinných látok robia z produktov tejto českej značky číslo jedna. 10/10