CanaPuff CBG9 vape a RECENZIA od WEEDBLOGu. Aká je jednorazová cigareta od jednej z najvyhľadávanejších kanabis značiek? Prinášame skúsenosti s CBG9 vape, kde má hlavnú rolu nový kanabinoid. Ide o 1 ml objem, kde sa skrýva až 79 percent hlavnej účinnej látky CBG9, a to vrátane 5 percent terpénov. Aký teda je, a čo všetko táto horúca novinka z konopného priemyslu ponúka?

canapuff cbg 9 recenzia weed blog
Česká značka CanaPuff vytvorila perfektné CBG9 vape

CanaPuff CBG9 vape

CanaPuff CBG9 vape vyniká tým, že obsahuje nový kanabinoid CBG9, ktorý funguje ako dobre vyladená SATIVA. Áno, ide o psychoaktívnu substanciu, ale len mierne. Čo sa týka praxe, tak možno povedať, že ide o štvrtinu sily HHC. Je to síce slabšie, no povzbudzujúce.

Objem prémiového konopného destilátu so zlatistým sfarbením dosahuje 1 ml. Vytváraná konopná para je hustá a má skvelú chuť, za čo si výrobca zaslúži palec hore. My osobne sme vyskúšali Blood Orange, ktorý skutočne chutí ako Blood Orange (červený pomaranč).

Čo sa týka účinnej látky CBG9 ako takej, tak o nej v týchto dňoch neexistuje žiadna poriadna zmienka. A to nehovoriac o výskumoch, ktoré v podstate taktiež neexistujú. Je to jednoducho povedané horúca novinka.

cana puff CBG9 vape skusenosti weed blog sk
CanaPuff CBG9 vape má krásny konopný destilát so zlatistým sfarbením

RECENZIA

RECENZIA CanaPuff CBG9 vape nás presvedčila o tom, že nové kanabinoidy nemusia byť na jedno kopyto. Látka CBG9 je síce slabé HHC, no skvelo dopĺňa ponuku obchodov. Sila, ktorú má, môže vyhovovať najmä novým zákazníkom, ktorí ešte nemajú skúsenosti so silnejšie psychoaktívnymi kanabinoidmi, ako je HHC alebo THC. Je to taký jemný stred, aký tu chýbal. Dva palce hore CanaPuff. 10/10